Connect with us

Музика

Остават няколко часа до първия концерт в София на най-популярната украинска група ОКЕАН ЕЛЬЗИ

Avatar

Публикувано

на

Няколко часа остават до първия концерт в България на украинския феномен ОКЕАН ЕЛЬЗИ. Рок бандата, която държи рекорда за най-голям концерт в Украйна, ще пристигне в петък, 23 декември и същата вечер ще излезе пред българските си фенове. Припомняме, че концертът ще започне в 19:30 ч., в Зала 3 на Националния дворец на културата.

Билети за шоуто все още има на промоционални цени. Те могат да бъдат закупени от мрежата на Ивентим и Тикетлоджик. Припомняме, че коледните цени на билетите започват от 39.2 лв. за правостоящи и достигат до 55,2 лв. за седящи места и 79,2 лв. за билети от категория golden circle. Коледното намаление важи при закупуване на четири или повече билета, както и на групови билети от по четири или повече бройки.

По своята популярност ОКЕАН ЕЛЬЗИ се доближава до големите западни рок групи и е истински феномен за мащабите на шоу бизнеса в Централна и Източна Европа. Бандата събира десетки хиляди фенове на своите концерти в Украйна, а билетите за нейните изпълнения на живо в цяла Европа и САЩ се разпродават за броени дни. Нейният вокалист и фронтмен Святослав Вакарчук е най-популярната украинска шоу звезда. ОКЕАН ЕЛЬЗИ има хиляди фенове в десетки държави, включително Русия, САЩ, Австралия, Канада, Германия, Швеция, Испания, Индия, Израел, Афганистан и др. Групата държи рекорда за най-голям концерт в Украйна, събирайки над 75 000 фенове през 2014 г. на Олимпийския стадион в Киев.

Първият концерт на ОКЕАН ЕЛЬЗИ пред българска публика е част от нейното световно турне, което започна в средата на 2015 г. и ще продължи и догодина. Турът е в подкрепа на деветия студиен албум на групата “Без меж” и обхваща САЩ, Австралия, Канада, Германия, Испания, Холандия, Швеция, Франция, Ирландия, Чехия, Естония и др. страни. Концертът в София ще бъде последният за тази година.

Линк за продажба на билети от Ивентим: http://www.eventim.bg/bg/bileti/okean-elzy-sofia-national-palace-of-culture-hall-3-ndk-zala-435376/event.html

Advertisement

Линк за продажба на билети от Тикетлоджик: http://www.ticketlogic.bg/concert-okean-elzy/28685

Повече информация за ОКЕАН ЕЛЬЗИ на: http://www.okeanelzy.com/

Continue Reading
Advertisement