Connect with us

Култура

От 5 до 7 декември празничната магия оживява в Бургас с камиона на Coca-Cola и Dara Ekimova

Avatar

Публикувано

на

Dara Ekimova и коледното градче на бранда ще гостуват в морския град

Празничният камион и коледното градче на Coca-Cola ще бъдат гости за три дни в града на мечтите – Бургас. на  На 5 декември на паркинга на магазин Billa, ул. „Гочо Иванов“ 30, всички жители и гости ще могат да се срещнат лично с Дядо Коледа и неговите посланици на доброто. На 6 декември, когато е и празникът на града, в пространството до паметник „Пантеона“ талантливата Dara Ekimova ще се срещне с посетителите на събитието в работилницата за добрини на Дядо Коледа. Празничните изненади ще продължат и на 7 декември, когато коледното градче ще остане в сърцето на Морската градина от 15:00 до 21:00 часа.

Чаровната изпълнителка Dara Ekimova е посланик на тазгодишната кампания на Coca-Cola „Един Дядо Коледа не стига“ и призива #СподелямеДоброто, които имат за цел да подчертаят важността и магията на Коледа, мотивирайки споделянето на повече добри дела и по-голяма близост с любимите хора. На 6 декември тя ще бъде част от коледното градче, за да може както да разкаже на живо на посетителите какво я е вдъхновило да се включи, така и да се присъедини към изработването на коледни играчки. Именно в работилницата на Дядо Коледа всеки ще може да направи сам и да закупи играчка за сума по свой избор, която ще бъде дарена изцяло в полза на Сдружение „Операция: Плюшено Мече“.

В коледното градче на Coca-Cola са предвидени много изненади и активности, сред които дигитална фотобудка, която ще запечата магическия момент за всеки, който желае. Снимките ще могат да се вземат за спомен и ще оставят лична следа върху дигиталната коледна елха на градчето. Снимки с белобрадия старец и специален кът за писане на писма с мили думи и пожелания, които да зарадват някой непознат, избран на случаен принцип от друг град, също са част от коледния тур на камиона.

Още много празнични активности и награди ще очакват посетителите на коледното градче на Coca-Cola. Специален гост ще бъде и посланикът на инициативата „Искам да съм полезен… Рециклирай ме!“, а именно жълтата инсталация „Шишеяд“, поглъщаща пластмасови бутилки и имаща за цел да превърне коленото градче и целия тур в събития #БезОтпадъци. В световен мащаб, както и у нас, Coca-Cola е поела ангажимент да събира и рециклира бутилка или кен за всяка своя продадена опаковка до 2030 г. като част от визията си за „Свят без отпадъци“.

Advertisement

Друг магичен елемент, част от коледната кампания на компанията, е мащабната национална потребителска промоция „Сподели духа на Коледа“, която ще подари празнично настроение на късметлиите с редица награди, сред които и три пътувания за двама до дома на Дядо Коледа – Лапландия. Активацията предизвиква всеки да покаже познания за любимия белобрад старец и по-конкретно дали знае къде живее той. Всеки може да участва в томболата за наградата в периода 06.11-23.12 в приложението на Coca-Cola.

Continue Reading
Advertisement