Connect with us

Класическа

Плюшченко със специален видео поздрав към България

Avatar

Публикувано

на

Russian figure skater Evgeni Plushenko

снимка: PR

Остават два месеца и половина до шоуто КРАЛЕТЕ НА ЛЕДА у нас и нетърпението на феновете става все по-голямо. Оказва се обаче, че и олимпийските шампиони също очакват първата си среща с любителите на фигурното пързаляне в България. Миналата седмица носителят на награда ЕМИ, Едвин Мартон, публикува специално видео послание, в което сподели, че се вълнува изключително много за шоуто в София и дори изсвири част от Bohemian Rhapsody на 300-годишната си цигулка Страдивариус.

„Това е нещо ново, което ще изсвиря за първи път по време на KINGS ON ICE в София“, сподели принцът на цигулката Едвин.

Настоящата олимпийска шампионка във фигурното пързаляне Аделина Сотникова не остана по-назад и записа кратко видео сличния си телефон, малко преди поредната си тренировка, част от подготовката за Олимпийските игри през 2018 г.

„Здравейте скъпи приятели, ще се видим в София на 23-ти април. Нямам търпение!“ – гласеше краткото послание.

Най-голямо вълнение обаче предизвикаха думите на Евгени Плюшченко, записани директно на леда, малко преди шоуто KINGS ON ICE в Цюрих.

„Аз съм Евгени Плюшченко и ще се видя с всички вас в България на 23-ти април. Винаги ваш, Евгени!“ – бяхадумите на най-голямата звезда във фигурното пързаляне. Зад кадър шампионът споделил пред наши сънародници, гледали го в Цюрих, че познава много добре страната ни и се радва, че най-после ще има шанса да се запознае отблизо с всички свои фенове в България.

Потвърдените до момента КРАЛЕ НА ЛЕДА саЕвгени Плюшченко, Браян Жубер, Аделина Сотникова, Томас Вернер и Филип Канделоро. Организаторите от QUANTUM MEDIA обещават, че съвсем скоро ще обявят и двойките, които ще вземат участие в това грандиозно шоу.Музикалният акомпанимент ще бъде от Едвин Мартон и Vienna Strauss Orchestra, които ще свирят на специално изградена сцена с размери 200 квадратни метра, непосредствено до ледената пързалка.Виртуозите от Vienna Strauss Orchestra ще изпълняват музикални шедьоври и класически произведения на цигулки, виоли, флейти, контрабас, барабани и обой.

Advertisement

23-ти април 2016 г. – Арена Армеец. Билетите са на цени от 38 до 118 лева.

Официални каси: бензиностанции OMV, касите на EasyPay, Арена Армеец, магазини Пикадили, Техномаркет, Технополис, магазини На Тъмно, билетен център НДКи официалните каси на EVENTIM.BG в цялата страна: http://www.eventim.bg/bg/biletni_kasi/

Advertisement
Continue Reading
Advertisement