Connect with us

Общество

Световно известеният топ танцьор и хореограф Янис Маршал в България

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

Световно известен топ танцьор и хореограф.

Финалист на Britain’s Got Talent 2014.

Главен виновник за невероятните хореографии в клиповете на артисти като Beyonce, Ciara, Natalia Kills и Ariana Grande.

Треньор във френският вариант на Dancing with the stars, хореограф на украинския вариант на So You Think You Can Dance, а сега и новият хореограф на“Zumanity“ Цирк Дьо Солей шоу в Лас Вегас.

Advertisement

Янис Маршал!

Известен със своята сложна и модерна хореография на токчета, Янис пристигна без много шум за първите си майсторки класове в България.

Събитието се проведе през изминалия уикенд, в зала Megami на хотел Маринела, а инициатори на поканата са танцьорите от Dance Studio 121.

150 от най-добрите танцьори и хореографи на България, както и гости от Италия, Румъния и Македония имаха възможността да се докоснат и вдъхновят от работата си с Янис, който представи 4 майсторски класа на токчета, групирани всеки ден с един по – темпов и един по -лиричен танц. Хореографиите бяха върху песни на наBritney Spears, Christina Aguilera, Ciara и Madonna.

Последната хореография на песента „Frozen“ наMadonna, Янис създаде и изтанцува за първи път в България, инспириран от престоя си в София и работата с българските танцьори.

Advertisement

По програма,всеки ден започваше с подгравящ клас на водещите хореографи на DS121, Виктор Милушев и Милен Данков.

„Бъдете упорити и дисциплинирани“, заръча Янис, споделяйки своята тайна към успеха.

Като истински професионалист, дошъл да свърши своята работа, той отказа медийна публичност за пристигането си в България. Веднага след прключването на майсторския си клас отлетя към поредната зала, където да предаде своите професионални умения.

Събитието съвпадна и с отриването на новата зала на Dance Studio 121, която се намира вцентъра на София, в двора на ИСУЛ. Освен разнообразните класове по танци на напреднали и начинаещи, залата ще бъде дом и репетиционна на DGRL$121, Балетът на Комиците, както иMusic Jam Exclusive Dance Show.

Домакини на Янис бяха обновения хотел Маринела и изтънчения столичен ресторант Розе.

Advertisement

За неговата форма, както и тази на участниците в двудневните уъркшопове, се погрижиха най-добрите фитнес и SPA на Балканите – Pulse& Victoria SPA. Партньори на събитито бяха TELUS International Europe и TicketPro.BG.
Още за предстоящи звездни събития, може да научите на www.ticketpro.bg

Continue Reading
Advertisement