Connect with us

Tехнологии

Сигурен, издръжлив, създаден за модерния бизнес: новият Galaxy XCover6 Pro

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

С разширени функции за производителност, по-бърз процесор и 5G и Wi-Fi 6E свързаност Galaxy XCover6 Pro е проектиран за партньорства и продуктивна работа  

Samsung Electronics Co., Ltd. представи днес новия Galaxy XCover6 Pro, проектиран за екстремни условия смартфон, достатъчно мощен, за да обслужва днешните бизнеси. XCover6 Pro осигурява подобрена мобилност със силна производителност, сигурност във всяка ситуация и гарантирана издръжливост, за да помогне на служителите да извлекат повече от своето устройство, независимо дали са в офиса или в движение.

„Разширеното ползване на мобилните технологии на работното място означава, че бизнесът вече не е ограничен до офис и компаниите трябва да се развиват, за да бъдат в крак с този непрекъснато променящ се свят. Създадохме серията Galaxy XCover Pro, за да предложим на компаниите мобилно устройство, достатъчно силно, за да е в услуга на всички бизнеси. Развълнувани сме да разширим тази гама допълнително с представянето на Galaxy XCover6 Pro, устройство, което съчетава безкомпромисна издръжливост с безпроблемна свързаност, за да отключи рецептата за успех за бизнеси от всякакви форми и размери“ сподели KC Choi, EVP и ръководител на Global Mobile B2B екип, MX Business в Samsung Electronics.

Производителност с  ненадмината мощност

Advertisement

Galaxy XCover6 Pro е пробив по отношение на производителността и се захранва от усъвършенстван 6nm процесор за осигуряване на свръхбързи скорости, които съкращават времето за работа и помагат на служителите да свършат повече работа. С допълнителна microSD карта,, XCover6 Pro предлага повече памет за съхранение, което означава, че няма компромиси в работата. Това е и първото устройство от серията XCover, което поддържа 5G мрежа, а това прави възможна работата от всяко място, където може да се намери сигнал. А с поддръжка на 6GHz-ленотва мрежа Wi-Fi 6E, XCover6 Pro може да направи съвместната работа с колеги по-лесна отвсякога.

Днес работата може да се случва навсякъде, така че служителите се нуждаят от устройство, което е гъвкаво и надеждно. С Galaxy XCover6 Pro потребителите могат удобно да удължат живота на батерията на своето устройство, тъй като неговата дълготрайна сменяема батерия лесно се заменя с нова, когато се изтощи. Благодарение на удобните възможности за зареждане POGO, голям брой  потребители могат да свържат техните устройства и бързо да се включат в обща мрежа.

За работниците, които разделят времето си между офиса и работата си от разстояние, Galaxy XCover6 Pro предлага Samsung DeX. Това позволява на потребителите да свържат своето устройство към външен дисплей, клавиатура и мишка и да се насладят на изживяване, подобно на компютър. Служителите могат също да използват своя XCover6 Pro, за да правят снимки и бележки в движение и след това безпроблемно да имат достъп до информацията, която са заснели, за да съставят отчети, след като се върнат на бюрото си – всички с помощта на едно устройство.

Силни и ефективни за предизвикателна работна среда

Galaxy XCover6 Pro е проектиран да издържа на екстремни условия на работа, което го прави идеалния партньор за всяка бизнес функция – независимо дали е в ръцете на шофьори, търговски сътрудници или полицаи. С издръжлив дизайн, сертифициран по MIL-STD-810H, степен IP68 и Corning® Gorilla® Glass Victus®+, той е създаден да издържа на тежки атмосферни условия, изпускания и други опасности, свързани с работа в движение. Освен това, в среди, където се изискват ръкавици или работниците използват устройството си навън в дъжд, настройките за Touch Sensitivity могат да се регулират, за да повишат възприемчивостта на екрана, докато подобренията за докосване във влажна среда улесняват използването, когато ръката е влажна при дъжд или други условия.

Advertisement

Galaxy XCover6 Pro е създаден да издържи, така че може да осигури максимална стойност на бизнеса, като същевременно минимализира въздействието върху околната среда. Неговият издръжлив дизайн с вложена рециклирана пластмаса и сменяема батерия, му позволява да поддържа максимална производителност през целия си продължителен жизнен цикъл. Samsung също така предоставя актуализации на сигурността за до пет години и четири допълнителни оптимизации на One UI и OS. Така Galaxy намалява на електронните отпадъци и допринася за опазването на планетата.

Galaxy XCover6 Pro е сред най-издръжливите налични смартфони, но той е и един от най-малко обемистите. Неговата здравина е балансирана със стилен, елегантен дизайн, по-често срещан на потребителски устройства, което го прави по-тънък и създава по-ергономично усещане в сравнение с традиционните здрави смартфони. XCover6 Pro е с дебелина под десет милиметра и разполага с динамичен 6,6-инчов дисплей  на цял екран със супер плавна честота на опресняване от 120 Hz.

Създаден за съвременните нужди на мобилния бизнес

Galaxy XCover6 Pro е създаден, за да помогне на бизнеса да се развива чрез продължаващата еволюция на мобилните технологии. Samsung Knox осигурява многопластова защита, интегрирана в чипа и цялостното устройство. Платформата работи като хранилище с хардуерно базирани защити, напълно интегрирани със софтуер за осигуряване на защита в реално време срещу текущи заплахи, пред които е изправена съвременната работна система.

Потребителският интерфейс One UI  на Samsung също носи допълнително ниво на защита, като дава на ИТ администраторите и потребителите лесен контрол върху техните устройства с интуитивен интерфейс, включително прозрачни опции за споделяне и защита. Администраторите могат дистанционно да управляват целостта на устройството, за да гарантират, че устройствата са безопасни и неподправени, докато биометричната поддръжка на лицево разпознаване и пръстов отпечатък гарантира, че потребителят на телефона е единственият, който има достъп до устройството.

Advertisement

Galaxy XCover6 Pro може да бъде пригоден за всеки бизнес. Той включва два програмируеми клавиша, които могат да бъдат персонализирани за изпълнение на специфични функции, в зависимост от потребността на потребителя. Също така устройството може да се използва като скенер за баркодове от корпоративен клас чрез Knox Capture  или като уоки-токи чрез неговото push-to-talk, което сега идва с по-висока от всякога сила на звука на високоговорителя. И тъй като всяка работа идва с различни изисквания, XCover6 Pro се предлага с голямо разнообразие от аксесоари на Samsung и партньорите на компанията, като например Smart Case, зарядни устройства POGO/батерии, поставки за зареждане, щипки за колан и PTT слушалки.

Наличност

Galaxy XCover6 Pro ще бъде наличен от юли 2022 г. на избрани пазари в Европа, Азия и Близкия изток, като наличността ще се разшири и в други региони на по-късна дата.

Continue Reading
Advertisement