Connect with us

Lifestyle

Томи Хилфигър бе домакин на лятното парти в галерия Serpentine

Avatar

Публикувано

на

снимка: Джорджия Мей Джагър и Томи Хилфигър, ПР

Photo by Darren Gerrish/WireImage for Tommy Hilfiger

Емблематичният американски дизайнер беше домакин на лятното парти в реномираната галерия Serpentine, което заема ключово място в годишния календар със специални събития в Лондон

Tommy Hilfiger, собственост на PVH Corp., беше спонсор на тазгодишното издание на лятното парти в лондонската галерия Serpentine в Кенсингтън гардънс на 6 юли. Томи Хилфигър заедно с актрисата Салма Хайек, бившия кмет на Ню Йорк Майкъл Блумбърг, сър Дейвид Танг, архитектите Дейвид Аджей и Бьорк Ингелс, предприемачите Матю Фройд и Лалит Моди, програмния директор на галерията Serpentine за летни мероприятия Джулия Пейтън-Джоунс и арт директора Ханс Улрих Обрист бяха домакини на събитието.

„За мен изкуството е един от най-големите източници на вдъхновение от начало на моята кариера”, сподели Томи Хилфигър. „Да бъда домакин на тазгодишното издание на събитието е фантастична възможност за подкрепа на артистичната общност, но и повод да бъдат почетени някои от невероятните таланти на модерното изкуство. От живопис и фотография до скулптура, архитектура, музика и театрално изкуство – галерия Serpentine представят всички форми на художествено изразяване в една невероятна обстановка.“

Всяка година галерията кани международно признат архитект, който да създаде традиционния летен Павилион. Тазгодишният модернистичен дизайн, впечатляващ с нестандартните си форми, е дело на талантливия датски архитект Бьорк Ингелс. В момента инсталацията е изложена в Кенсингтън гардънс.

Advertisement

„Лятното парти събира на едно място водещи фигури от най-различни сфери и ние сме особено развълнувани, че тази година Tommy Hilfiger е сред партньорите ни“, споделиха Джулия Пейтън-Джоунс,директорна летните програми и и Ханс Улрих Обрист, артистичен директор на Serpentine – и Ханс Улрих Обрист. „Освен създател на емблематичната американска марка, Томи Хилфигър е световноизвестна личност, чието отношение към изкуството и образованието съвпадат с посланието на нашата галерия – „Изкуство за всички“.

LONDON, ENGLAND - JULY 06:  Tommy Hilfiger attends the Serpentine Summer Party co-hosted by Tommy Hilfiger at the Serpentine Gallery on July 6, 2016 in London, England.  (Photo by Darren Gerrish/WireImage for Tommy Hilfiger) *** Local Caption *** Tommy Hilfiger

[/media-credit] Photo by Darren Gerrish/WireImage for Tommy Hilfiger

Гостите се насладиха на живо на изпълненията на певеца и текстописец Калипсо Роуз, както и на DJ сетовете на 2ManyDJs, Джош Лъдлоу и Джени Бастет, Ерол Алкан и Андю Хейл.

Томи Хилфигър носеше сако от габардин в цвят слонова кост с класически черен официален панталон от колекцията Tommy Hilfiger Tailored.

Елизабет Хилфигър беше в тъмносиня свободно падаща рокля с флорален блейзър от колекцията Hilfiger.

Моделът Наоми Кембъл носеше тъмносиня рокля с винтидж стъклени мъниста до земята, част колекцията Hilfiger.

Advertisement

Актрисата Сиена Милър беше с бяла копринена рокля с тънки презрамки и Т-образни сандали на висок ток от колекцията Hilfiger.

Певицата Ели Голдинг беше облечена в рокля с дълъг ръкав от бял и златист шифон. Тоалетът беше допълнен от обувки с металически цвят също от колекцията на Hilfiger.

Моделът Ейми Уотърхаус носеше бродирано сатенено яке, бели широки панталони и високи обувки в морско синьо, част от колекцията Hilfiger.

Моделът Джорджия Мей Джагър беше в специално изработена свободно падаща рокля с пайети и бродерия от колекцията Hilfiger.

Моделът Тони Гарн беше облечен в бял блейзър и копринени шорти, съчетани със сандали на висок ток с моряшка плетка от колекцията Hilfiger.

Advertisement

Водещата Попи Джейми беше избрала шифонена рокля с принт и пайети от колекцията Hilfiger.

Моделът Сам Ролинсън беше в червена плисирана рокля с тънки презрамки с тъмносин блейзър и златисти високи ботуши от колекцията Hilfiger.

Певицата Шарлин Спитери носеше тъмносиня копринена рокля с флорален принт от кафтан от колекцията Hilfiger.

Актрисата и танцьорка Кресида Бонас носеше тъмносиня рокля от шифон с орнаменти от колекцията Hilfiger.

Моделът и актриса Тамсин Еджъртън е в червена коприна рокля от колекцията Hilfiger.

Advertisement

Водещата Лаура Джаксън носеше свободен костюм от колекцията Hilfiger.

Моделът Мади Уотърхаус беше с флорална копринена рокля от колекцията Hilfiger.

Актьорът Джейми Кембъл Бауър беше в бял ленен костюм от колекцията Tommy Hilfiger Tailored.

Тенисистът Борис Бекер беше избрал син памучен костюм от колекцията Tommy Hilfiger Tailored.

Фотографът Джош Лъдлоу носеше сив костюм на райета от колекцията Tommy Hilfiger Tailored.

Advertisement

Лейди Амелия Уиндзор беше в тъмносиня рокля с презрамки около врата от колекцията Hilfiger.

SARKK SA, основан през 1998 г., е ексклузивен вносител на Tommy Hilfiger за България, Гърция, Кипър, Румъния, Албания и Македония. Продуктите на Тоmmy Hilfiger се предлагат в магазините на TOMMY HILFIGER.

Целта на SARKK SA винаги е била насочена към здравословния и стабилен растеж и продиктувана от ценностите на корпоративната социална отговорност. Това я прави една от най-сигурните корпорации в индустрията и спомага за нейния постоянен растеж, като успява да задоволи нуждите и на най-взискателните клиенти.

Портфолиото на Tommy Hilfiger се състои от спортни облекла за мъже, жени и деца, обувки, спортни екипи (за голф, плуване и плаване), бельо, пижами, чанти, аксесоари, слънчеви очила, парфюми, часовници, аксесоари за дома и спално бельо.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement