Connect with us

Събития

Атрактивно арт шоу ще открие най-модерната градина в София

Avatar

Публикувано

на

Огнен спектакъл, цирково майсторство и много музика ще съпътстват официалното откриване на лятната градина на PM Club. От 18 до 21 май най-горещата точка на българския столичен живот ще забавлява гостите си със специална празнична програма и много изненади.

В първата вечер за отличното настроение на публиката ще се погрижат едни от най-добрите млади циркови артисти у нас. Те ще нажежат обстановката до червено със своя огнен спектакъл „Палячи“, който приковава вниманието с динамичен сюжет, мистика и опасни номера. Красотата и унищожаващата сила на огъня ще бъде контролирана от артистите чрез специални огнени и светлинни уреди, някои от тях уникални за България. С напредването на вечерта градуса на настроението ще се покачи още повече с музиката на DJ All’ex, DJ Doncho, DJ Vasques и DJ Kaiski.

[media-credit id=2 align=“alignleft“ width=“614″]Art Show1[/media-credit]

Празникът продължава на 19 май с любимото на всички Old School Black Beats и най-добрите хип-хоп и R&B хитове за всички времена, представени от DJ Doncho и DJ Funkster.

На 20 май италианската звезда DJ Gianni Binni ще бъде специален гост на ежемесечното Party Mode ON, когато зад пулта застават диджеи и продуценти от световната хаус сцена. Той е добре познат на феновете на електронното звучене с лейбъла си Ocean Trax. През дългогодишната си кариера DJ Gianni Binni е работил със звезди като Jamiroquai, Simply Red, Уитни Хюстън, Даяна Рос и Кайли Миноуг.

В събота, четвъртата празнична вечер ще бъде изпълнена с горещите електронни тракове на :PM House Music с DJ Jassen Petrov и DJ Kaiski.

Advertisement

На 18 май PM Club ще отвори градината за своите гости точно в 21:00 часа

Кадри от огненото шоу:

 

 Празничната програма на PM Club за следващата седмица:

Advertisement

18 МАЙ / сряда

GARDEN OPENING w/ DJ ALL’EX

DJ DONCHO, DJ VASQUEZ, DJ KAISKI

19 МАЙ / четвъртък

GARDEN: DJ ALL’EX @ 9pm

Advertisement

CLUB: OLD SCHOOL BLACK BEATS by DJ DONCHO w/ DJ FUNKSTER

20 МАЙ / петък

GARDEN: DJ KAISKI @ 9pm

CLUB: PARTY MODE ON by CIROC w/ special guest GIANNI BINNI

:PM House Music by DJ KAISKI & DJ VASQUEZ

Advertisement

21 МАЙ / събота

GARDEN: DJ JASSEN PETROV @ 9pm

CLUB: PM House Music by DJ JASSEN PETROV & DJ KAISKI

Continue Reading
Advertisement