Connect with us

Lifestyle

Благотворителна инициатива „Бъдители“ ще гостува на УНСС

Avatar

Публикувано

на

Лектори от благотворителна инициатива „Бъдители“ ще гостуват на Университет за национално и световно стопанство (УНСС), катедра „Икономика на транспорта и енергетиката“ по покана на доц. д-р Борислав Арнаудов. Събитието ще се проведе на 14-ти декември (четвъртък) от 10:30 часа в зала П034 на университета. На тема „Спедиция, логистика и висока ефективност“ пред студентите ще говорят Биляна Панталеева – бизнес обучител и основател на „Бъдители“, Явор Панталеев – търговски директор на компания за спедиция, транспорт и логистика, и Стоян Стоянов – собственик на компания за спедициия, транспорт и логистика.

Според лекторите в благотворителна инициатива „Бъдители“ личният пример в дома, училището, университета и обществото като цяло, е най-важен за младите хора. Именно той води до продуктивни действия и поемане на отговорност, чрез които се изграждат мотивирани и можещи личности. Инициативата е създадена преди две години, а доказателство за това колко ценен е личният пример е силния интерес към събитията. За този период от време „Бъдители“ са гостували на над 30 училища и университети, където са се срещнали с около 3000 млади хора.

Университетът за национално и световно стопанство (УНСС) е призван да формира високообразовани личности, които да водят обществото към един по-съвършен и хуманен свят. Той предоставя на своите студенти знания и умения, така че те творчески да решават проблемите на настоящето и бъдещето, развивайки се през целия период на обучение. Именно за това УНСС избра лекторите от благотворителна инициатива „Бъдители“, които ще дадат на студентите ценни съвети от реалната бизнес практика, което ще даде висока добавена стойност на учебния процес.

Повече информация можете да откриете на сайта на „Бъдители“: www.buditeli.bg и на Фейсбук страницата на инициативата: https://www.facebook.com/buditelite.bg

Continue Reading
Advertisement