Connect with us

EDM

Близка среща със SOLAR EASTER TRINITY през май

Avatar

Публикувано

на

И тази година най-големият техно фестивал на Балканите представясвоето петопоредно издание, катозалага накачествен подбор и събира на едно място редица от водещите имена в световната електронна сцена. Събитието ще се състои на 5 май в Интер Експо Център. Aртистите, които ще чуем в съседнитеедна на друга зали, са както следва: FLOOR 1: CHRIS LIEBING, NICOLE MOUDABER, PAN-POT и FLOOR 2: APOLLONIA, JAMIE JONES, PACO OSUNA.

Петото издание на SOLAR EASTER ще ни срещне отблизо с неподражаемите и обичани CHRIS LIEBING, NICOLE MOUDABER, PACO OSUNA, JAMIE JONES. Тене само задържат високото си ниво, но и с всяко следващо парти надминават себе си, като оставят уфеновете траен спомен и желание за още. Заедно с тях обаче ще чуем и артисти като PAN-POT и APOLLONIA, коитоще зарадват българската публиката със своето първо гостуванев пълен състав. Очаква ни масивен звук, придружен от визуални и светлинни ефекти, в компанията на артисти, които ще разгърнат целия си потенциал и ще превърнат вечерта в техно събитието на годината.

Билетите за SOLAR EASTER TRINITY са в продажба на цена от 40 лв. в OMV, YALTA CLUB, Пикадили, Техномаркет, На Тъмно, Usit Colors, Билетен център НДК.

Повече информация на: https://www.facebook.com/yaltaclub/

Continue Reading
Advertisement