Connect with us

Култура

ВИП коктейл ознаменува откриването на Мол Марково Тепе

Avatar

Публикувано

на

снимка: PR

През изминалата седмица се проведе тържествена гала вечер по повод откриването на най-новия търговски и развлекателен център в Пловдив –  Мол Марково Тепе. ВИП-събитието се състоя ден преди молът да отвори врати за първите си посетители. Голяма част от родния бизнес и политически елит уважиха събитието, като първите гости бяха посрещнати от ефектни мимове под акомпанимента на пианистката Мария Каракушева и популярни класически мотиви.

Официалната церемония започна с тържествен водосвет, отслужен от Негово Високопреосвещенство, Пловдивският митрополит Николай. Водещият Михаил Дюзев покани на сцената Нина Николова-мениджър на проекта. „Гордея се с това, че Мол Марково Тепе ще зарадва местните жители и гостите на града с над 70 търговски и развлекателни обекта, някои от които стъпват за първи път на пловдивския пазар“, заяви г-ца Николова.

Събитието бе уважено от министъра на икономиката г-н Божидар Лукарски и министъра на регионалното развитие и благоустройството г-жа Лиляна Павлова. Кметът на гр.Пловдив г-н Иван Тотев и г-н Здравко Димитров-Областен Управител също поднесоха своите поздравления по повод откриването.

mall-markovo-tepe-plovdiv_grandopening-4

снимка: PR

Advertisement

Мол Марково Тепе има амбицията да бъде не просто място за пазаруване с достъп до обичаните от българите марки, а едно от най-привлекателните места за развлечения на Пловдив. Едно от тях е и първият IMAX-салон. След организирания от домакините коктейл, присъстващите  бяха поканени на първата прожекция в кино „Арена“.

Гостите  имаха възможността да прекарат заедно една приятна вечер в компанията на поп-певицата Белослава и родния Франк Синатра – Васил Петров.

Тази сутрин Мол Марково Тепе отвори вратите си и за първите посетители. През  уикенда най-новият мол ще продължава да радва гостите си с шопинг маратон, подаръци и забавления за малки и големи. Вечерта от 19:00ч. започва концерт на поп-звездата Графа.

На 29-и октомври, събота, на всеки кръгъл час на различни места в Мол Марково Тепе, танцьори от цялата страна ще представят уменията си в модерните и класически танци.  От 19:00ч. най-слънчевото момиче на хип-хоп сцената Михаела Филева и неподражаемият ВенЗи ще продължат доброто настроение с невероятно музикално шоу.

На 30-и октомври, неделя, Мол Марково Тепе отваря врати за всички семейства и техните деца. Ще има много забавления, рисунки, смях, танци и песни. Актьорът Николай Станоев ще зарадва малки и големи със своите Приказки по телефона.

Advertisement

На 31-и октомври, понеделник, различни занимания, игри и състезания ще отбележат празника Хелоуин. На сцената в търговския и развлекателен център ще има детски конкурс с награди, карвинг демонстрации, а от 17:30 до 20:30ч. желаещите могат да си направят „страшен грим“.

Дните на откриването на Мол Марково Тепе обещават да бъдат наистина специални и заради организираната игра. Всеки клиент, закупил стока за минималната сума от 20лв., може да изтегли своята скреч карта. След това ще трябва да представи касовия бон от покупката при обособеният информационен кът. Осигурени са над 1200 награди от Мол Марково Тепе и наемателите му, под формата на парични ваучери и предметни награди.

Мол Марково Тепе се намира на бул.”Руски” № 54, на пешеходно разстояние от централната главна улица на града и е лесно достъпен с автомобил и градски транспорт.

Следете Facebook страницата на мола – www.facebook.com/MarkovoTepeMall/

Advertisement
Continue Reading
Advertisement