Connect with us

Общество

Водещи световни компании се събират на MachTech & InnoTech 2018

Avatar

Публикувано

на

Visual

От 26-и до 29-и март в Интер Експо Център ще се проведе единственото специализирано изложение в България за машини и технологии за металообработка – MachTech & InnoTech 2018. На площ от над 7500 кв.м в 3 зали ще бъдат представени 150 водещи световни компании от сектора. Тазгодишното издание на изложението отчита силно международно участие и устойчив ръст от 40%. Така освен изложители от България, ще видим и едни от най-големите производители на машини и инструментална екипировка от Полша, Унгария, Румъния, Турция, Швеция, Италия и Китай.

В рамките на няколко дни събитието MachTech & InnoTech ще се превърне в събирателен център на най-големите производители и специалисти в сферата на машиностроенето и технологиите за металообработка. В изложбените зали ще бъдат представени последните новости във всички сектори на индустрията. Така MachTech 2018 ще предложи на посетителите богат набор от металорежещи и металообработващи машини, през лазерни технологии, до хидравлични и пневматични устройства и аксесоари, както и машини за рециклиране и опазване на околната среда. InnoTech пък ще запознае професионалната общност с новостите в 3D принтирането, електрониката и роботиката, системите за индустриална автоматизация, индустриални мрежи и софтуер, и други.

Освен богата изложбена част, MachTech & InnoTech ще представи и впечатляваща съпътстваща програма, включваща редица презентации с чуждестранни гост- лектори. На 27-и март ще се проведе и Форумът за индустриално 3D принтиране, за да разгърне пред специалистите в областта всички възможности, които тази технология предлага. На следващия ден, 28-и март, ще се състоят двустранни бизнес срещи, които са насочени към компании, занимаващи се с производство и търговия на металорежещи и металообработващи машини, инструментално оборудване и метрология, автоматизация, CAD/CAM/CIM системи, 3D принтиране и индустриален софтуер.

Допълнителна информация за изложението можете да откриете на: http://machtech.bg

Паралелно с MachTech & InnoTech от 27-ми до 29-и март ще се проведе и единственото изложение във водния сектор у нас – Вода София.

Advertisement

 

Continue Reading
Advertisement