Connect with us

Lifestyle

Графа, Михаела Филева и ВенЗи ще пеят за посетителите на Мол Марково Тепе

Avatar

Публикувано

на

снимка: PR

Мол Марково Тепе в гр.Пловдив отваря врати с тридневен шопинг маратон, забавления, промоции, страхотни отстъпки и изненади за първите си посетители. Търговският и развлекателен център, новото място в града под тепетата за пазаруване, творчество и свободно време, официално ще заработи на 28-и октомври, петък, от 10.00 часа.

Първият му ден ще мине под знака на магията и цирка. На всеки кръгъл час на различни места в центъра най-добрите улични циркови артисти, фокусници и магове ще правят всякакви номера. Вечерта от 19:00ч. в централното фоайе магьосникът на българския поп Влади Ампов-ГРАФА ще направи специален концерт за пловдивчани и гостите на града.

Mall Markovo Tepe Plovdiv (3)

снимка: PR

На 29-и октомври, събота, на всеки кръгъл час на различни места в Мол Марково Тепе, танцьори от цялата страна ще представят уменията си в модерните и класически танци.  От 19:00ч. най-слънчевото момиче на хип-хоп сцената Михаела Филева и неподражаемият ВенЗи ще продължат доброто настроение с невероятно музикално шоу.

Advertisement

На 30-и октомври, неделя, Мол Марково Тепе отваря врати за всички семейства и техните деца. Ще има много забавления, рисунки, смях, танци и песни.

Всички прояви в новият развлекателен и търговски център ще са с вход свободен.

Мол Марково Тепе се намира на бул.”Руски” № 54, на пешеходно разстояние от централната главна улица на града и е лесно достъпен с автомобил и градски транспорт.

Следете Facebook страницата на мола – www.facebook.com/MarkovoTepeMall/

 

Advertisement
Continue Reading
Advertisement