Connect with us

Култура

Дива и благотворителна неделя в Борисовата градина

Avatar

Публикувано

на

На 22 май 2016 г. щуравите хора от „Дивите Животни“ и техни съмишленици организират благотворителен БазарДЖ в Борисовата градина, в близост до лятната естрада, от 10:00 до 18:00 ч.

„Дивите Животни“ нямат съмнения, че пролетта е дошла. Усещат го по върволицата от диви бебета от всякакъв животински вид, които ежедневно пристигат при тях за спасение, лечение или доотглеждане. Категорично е пролет, след като всичките им „болнични легла“ са заети от сучещи катеричоци, бременни или изгладнели от зимен сън таралежи, всякакви бебешорски птичета и какви ли не още невръстни пациенти. И всички те са само допълнение към постоянните животни в нужда, които се приемат целогодишно.

В случай че напиращата пролет е отключила добродетелната вратичка на вашето сърце, заповядайте на БазарДЖ. На него ще намерите какви ли не чудеса, които са дарени от мили хора, подкрепящи дивата кауза и неуморните усилия на „Дивите Животни“. Сред цялата галимация от интересни джунджурии със сигурност ще намерите нещото, което ще залепи слънчева усмивка на вашето лице или ще зарадва милите ви хора. А пък даренията, които ще оставите в замяна, ще бъдат капчицата солидарност и помощ в полза на дивите създания, борещи се за оцеляване на прага на прекрасното лято, което предстои. Елате не само, за да откриете своето неделно съкровище, но и за да поговорите с хората от „Дивите Животни,“ които ще ви дадат безценни съвети за неочакваните срещи, които можете да имате с диви животни в нужда, докато се разхождате в града, на морето или в планината.

Повече информация за БазарДЖ, можете да намерите тук: https://www.facebook.com/events/233922590315476/

Ако искате да научите повече за „Дивите Животни“ и как можете да бъдете полезни, харесайте страницата във фейсбук: https://www.facebook.com/DiviteJivotni/?fref=ts

Advertisement

[media-credit id=1 align=“aligncenter“ width=“784″]13177165_1008890939224221_1331611979403035019_n[/media-credit]

 

 

Continue Reading
Advertisement