Connect with us

Музика

Концерта на Таря Турунен е утре!

Avatar

Публикувано

на

Безспорната фаворитка на българските почитатели на тежката музика, Таря Турунен, ще зарадва отново феновете си у нас. Концертът на талантливата изпълнителка, организиран от Loud Concerts, ще се състои на 3 ноември 2014 година, а мястото е зала “Универсиада”. За разлика от предишната й изява тук с проекта “Beauty & The Beat”, този път тя ще пристигне със своите рок музиканти. От лагера на Таря Турунен потвърдиха, че младата руска банда Crimson Blue ще забие преди появата на финландската звезда на сцената на 3 ноември 2014 година в зала “Универсиада”

Билетите за концерта на Таря в София са в продажба в мрежата на Еventim (www.eventim.bg), магазинитe Office 1 Superstore, Germanos, OMV, Picadilly от днес, 13 май.  Първите 50 билета ще бъдат на специална промо цена от 40 лева, а след тяхното изчерпване, пропуските ще могат да се закупят за 45 лева. В деня на концерта, както и на място на входа на зала “Универсиада”, цената ще бъде 55 лева на билет.

Датата в София е част от турнето в подкрепа на изключително успешния последен студиен албум на Таря от миналата година. С издаването си той се настани в чартовете на 12 страни, в четири от които – в Топ 10. Освен парчета от последния й албум, българските фенове ще чуят и добре познатите любими хитове на сопраното.

Правилният отговор на въпроса „Как се казва последният студиен албум на Tarja Turunen?“ e Colors in the Dark (C) и двамата победители в нашата игра са Милена Цветкова и Иван Стоянов.

Continue Reading
Advertisement