Connect with us

Lifestyle

Между фотографията и Инстаграм

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

MyVideoAcademy представя уебинарът „Между фотографията и Инстаграм“ , който ще покаже какво представлява нашумялата платформа, по какъв начин да се използва оптимално, как да се изгради мрежа от полезни контакти и как да се учим и вдъхновяваме от тях. Уебинарът има за цел да запознае любителите на фотографията с възможността да споделят снимките си в Инстаграм.

За кого е този уебинар
Съдържанието е подходящо за всеки, който обича да снима и търси място, където не само да споделя снимките си, но и да ги обсъжда с други потребители от целия свят.

Какви знания трябва да имате, за да започнете този уебинар
Желателно, но не и задължително, е потребителите, записали се за уебинара, да имат собствен инстаграм акаунт, за да могат по-лесно да възприемат информацията. Идеите и съветите са базирани изцяло върху личен опит и не са универсална рецепта за това как изведнъж да станем знаменитости в Инстаграм.

Какви знания ще придобиете след края на уебинара
След края на уебинара, потребителите ще знаят кога е най-подходящото време, в което да споделят снимка в Инстаграм, какви хаштагове е важно да се използват и защо не може без тях, кого да следваме и дали е важно да коментираме и да отговаряме на коментари. Също така ще бъдат показани лесни трикове за обработка на снимки както и сравнения преди и след обработка.

Advertisement

Кога ще се проведе уебинара
В тайните на фотографията и Инстаграм ще се потопим на 14.12.2016 от 19:30 EET на сайта на MyVideoAcademy.

Continue Reading
Advertisement