Connect with us

Кино

„Милиарди“, „Династията на борджиите“ и много други по БНТ 1

Avatar

Публикувано

на

Милиарди2

„Милиарди“, снимка: ПР

Летните жеги започват с премиерните сериали по БНТ 1. Филмов маратон, премиерни заглавия, нови сезони и любими лица са в програмната схема за лятото. От 29 юни, всеки делничен ден, от 19:00, 21:00 и 22:00 часа, зрителите ще могат да гледат три премиерни заглавия, допълнени от два от най-харесваните сериала на обществената телевизия.

За първи път в българския ефир ще се появят „Династията на борджиите“, с участието на Джереми Айрънс и третият премиерен сезон на нашумелият сериал „Милиарди“, с участието на Пол Джиамати и Деймиън Люис. Историята на „Госпожо държавен секретар“ продължава с премиерните трети и четвърти сезон. А любителите на модерни и приключенски сериали ще могат отново да се насладят на бохемския сериал „Раят на дамите“ и „Корпорация „Приключение“.

От 29 юни, всеки делничен ден, точно в 19:00 ч., зрителите ще могат да се завърнат към историята за мода, бизнес, лукс и любов по време на променящата се модна индустрия в Милано с приковаващия сериал „Раят на дамите“. Завладяващата екранизация по бохемския роман на Емил Зола ще потопи зрителите в изкушения и тайни, редуващи се с ревност, лъжи и скандали, а разтърсващата суетата на една голяма промяна ще покаже обрата, който само една красива и смела жена може да вдъхнови.

Династията Борджиите1

„Династията на Борджиите“, снимка: ПР

Advertisement

Двойни епизоди от премиерните трети и четвърти сезон на хитовия американски сериал „Госпожо държавен секретар“ ще продължат историята на първата жена избрана на тази ключова позиция в Белия дом. Ще успее ли Елизабет Маккорд да устои на изкушенията и да запази принципите си – зрителите ще могат да разберат от 29 юни, всеки понеделник и четвъртък от 21:00 ч.

Култовия сериал на Нийл Джордан „Династията на Борджиите“ ще разкаже историята на най-властната и богата фамилия в Европа, която държи в подчинение християнския свят. Джеръми Айрънс е в ролята на папа Александър Шести, оставили кървава следа в Ренесансова Италия, извършвайки всички смъртни грехове, а коварство и страх управляват Ватикана. Премиерният сериал ще се излъчва всеки вторник, сряда и петък от 22:00 ч. БНТ1.

Филмовият маратонът продължава от 3 август с „Корпорация „Приключение“, който ще припомни на зрителите тайните и рисковете около откриването на артефакти във Флорида, всеки делничен ден в 19:00 ч.

Раят на дамите сезон 1 3

„Раят на дамите“, снимка: ПР

Изненадите продължават и през август. Всяка вечер от 22:00 ч. големите пари ще се изправят срещу силните закони в премиерния трети сезон на сериала „Милиарди“. Финансовата сага е екранизация на една комплексна драма за измами, политически игри и неочаквани обрати, където борбата на влияние, хедж-фондовете и Уолстрийт са на централно място. В тази ежедневна игра за надмощие нищо не е измислица, а част от реалността, която не се показва в телевизионните новини.

Advertisement

Гледайте всяка делнична вечер, от 19:00, 21:00 и 22:00 часа, само по БНТ 1. Влез в сериала с летните премиери на БНТ!

Continue Reading
Advertisement