Connect with us

Кино

Мощна провокация в новия фрийрайд филм “Days of My Youth”

Avatar

Публикувано

на

domy plakat222

„По-добре да живееш кратък живот наситен с нещата, които обичаш да правиш, отколкото дълъг живот, изпълнен с нещастие.”
Алън Уотс

Adobe Photoshop PDFКакво желаете? Как наистина ще ви хареса да прекарате живота си?!” са сред въпросите, които премиерната фрийрайд продукция на Matchstick Productions и Red Bull Media House повдигат с филма „Days of my youth”. Българските фенове ще станат съпричастни към предизвикателството на премиерната и единствена прожекция на 17 октомври от 20:00 ч. в аулата на УАСГ в София. След филма чрез томбола ще бъдат изтеглени една екшън камера Go Pro HERO4 Silver предоставена от Go Pro, както и ваучер на стойност 500 лв. от магазини SLS – генерален спонсор на събитието.
Най-дълго сниманият и мащабен проект за последните 20 години на Matchstick Productions проследява живота на най-добрите и известни ски фрийрайдъри. Освен, че за пореден път вдигат летвата на каране до пределите на възможното, атлетите в продукцията изпращат мощна провокация към начина ни на живот, към надеждите, страховете и мечтите ни. Обикаляйки света те преобразяват фрийрайд ските от спорт и средство за почивка в пример за пълноценен начин на живот.
С епичен саундтрак, заснет в продължение на две години, с огромен бюджет за техника и пътувания, филмът спечели няколко награди на тазгодишното издание на Международния фестивал за фрии ски миналия месец. С номинации в над 7 категории, сред които тези за филм на годината, операторско майсорство и монтаж, „Days of my youth” заслужи призовете за Best Big Mountain Film, Best Single Shot и Best Male Freeride Segment за изпълнението на Коуди Тоунсенд (Cody Townsend).
Билети за „Days of my youth” могат се закупят от днес в мрежата на Eventim на цена 8 лв. и на място (ограничено количество) за 10 лв. В предверието на залата ще има бар и изненади от партньорите, а афтър партито ще бъде в клуб Mixtape 5 с яка тематична музика.
Facebook страница за премиерата на „Days of my youth” e тук.
Трейлър на „Days of my youth” – http://www.youtube.com/watch?v=DxJNvnHf3QM

P-20140717-00358_News P-20140717-00355_News P-20140717-00352_News

Премиерата на „Days of my youth” в България се реализира с подкрепата на:
Генерален Спонсор: Магазини SLS – официален дистрибутор на Oakley за България
Спонсори: Splitshop, GoPro, Jägermeister  , boardshop
Партньори: Стормшоп, БАССЕС , Freeriderz, Stinky
Медиа партньори: Sportal, Списание 360, Actualno, Men.bg, Ski.bg, Div.bg, Capital Light и Freeride Bulgaria

Continue Reading
Advertisement