Connect with us

Музика

Музикален проект спечели септемврийският микрогрант на Awesome Foundation Sofia

Avatar

Публикувано

на

Awesome foundation 3 1

Проектът Gega Stage спечели след оспорвано представяне на живо в третото издание на Awesome Foundation Sofia – доброволчески финансирана организация с 20 члена, наречени „Пазители“, които всеки месец даряват един микрогрант за „awesome“ (в превод – страхотен) проект, който да е иновативен, необикновен, в полза на града.

Gega Stage е идея, която цели да предостави на любителите на музиката възможността да се почувстват като професионалисти и да запишат песен с видео към нея. Всичко това ще се случи с професионална техника, зад която ще стоят професионалисти от бранша. Всеки любител може да участва, с изключение на професионални музиканти. Зад проекта стоят млади и дейни хора – Михаела Михайлова, Иван Гатев, Радослав Гергов, Петър Иванов.

„Нашата цел е да създаваме възможности, чрез които гласовете и музикалните инструменти на нашите приятели и колеги да се чуят от повече хора. България е пълна с прекрасни музиканти и нашата мисия е да вдигаме шум и да помагаме. Имаме студио, ще имаме онлайн радио, организираме различни събития и концерти,“ сподели Михаела Михайлова.

Всеки, който желае да кандидатства за предстоящия октомврийски фонд от 1000 лева, може да изпрати проекта си тук: www.awesomefoundation.org

Awesome foundation 3 3

Advertisement
Continue Reading
Advertisement