Connect with us

EDM

Най-харесваният дръм енд бейс ди джей идва в София

Avatar

Публикувано

на

снимка: PR

Остават броени дни до партито, за което дълго ще се говори. На 2 април 2016 дръм енд бейс гуруто Andy C пристига в България за първия си пърформънс пред софийска публика.

Определенията “най-добър” и “най-харесван” сред диджеите не звучат помпозно за феновете, които вече са били на негови партита на фестивала Spirit of Burgas. Днес обаче Andy C гостува по покана на Hard Music and Sounds United (HMSU) и билетите са почти разпродадени.

Представянето на госта ще бъде в тричасов сет акомпаниран от MC Tonn Piper, а в програмата ще вземат участие още англичанинът Hamilton и добре познатите родни ди джеи с техните проекти – High Roll, Targy и EXo.

Феновете ще могат да чуят десетки, ако не и стотици песни и ритми. За да бъде максимално удоволствието от събитието ще бъде ангажирана първокласната система Funktion-One.

Advertisement

[media-credit id=1 align=“aligncenter“ width=“640″]HMSU presents RAM BULGARIA w ANDY C  and HAMILTON[/media-credit]

Многобройните отличия с които може да се похвали артист като Andy C включват най-високото място в класацията на DJ Magazine изобщо заемано някога от дръм енд бейс ди джей (през 2010); челното място в наградите от 2011 на престижния форум Drum and Bass Arena; а след проведеното през 2013 целогодишно гласуване на престижния Mixmag от читателите нареждат в челната четворка и Andy C заедно с титаните Tiesto, Richie Hawtin и Sven Vath.

Като ди джей и продуцент Андрю Кларк започва работа още през 1989г. Неговият стил на миксиране се отличава с похвата дабъл дроп (‘double drop’), за когото той се смята един вид основоположник. Това е начин на смесване на живо, при който две или повече парчета свирят заедно продължително време като по този начин формират нов микс от звуци. Andy C е известен и с продължителните си три или шестчасови сетове и динамичният подход при смяна на парчетата. Ранният старт в историята на жанра и недвусмисленият принос към развитието му нарежда Andy C сред пионерите на дръм енд бейс жанра.

Освен като ди джей, на Andy C са доверени ремиксите за артистите Rudimental, Eric Prydz, Major Lazer, DJ Fresh и Plan B. Той има и множество съвместни проекти с видни представители на дръм енд бейс жанра, а с помоща на издателската му компания са отгледани артисти като Chase & Status, Calyx & Teebee, Loadstar, Sub Focus и Wilkinson, който всъщност също ни гостува по покана HMSU малко преди да излети към челните места на световните класации.

Ако искате да се докоснете до музиката на Andy C, побързайте да се снабдите с билет за партито му в Студио Орфей на 2 април 2016 от 22:00 ч.

 70% от билетите са вече разпродадени – остават по-малко от 350 билета.

Advertisement

Билети на цена от 35лв могат да бъдат намерени в магазини 4:20, BreakPoint, в касите на EVENTIM и онлайн.

Повече информация на: https://www.facebook.com/events/1032078903500325/

Continue Reading
Advertisement