Connect with us

Музика

Невероятната Nomi Ruiz пристига за закриването на ONE DESIGN WEEK

Avatar

Публикувано

на

На 19-ти юни добре познатите на българските меломани експерименталната аудио-визуална формация и творчески колектив Мелформатор, едно от най-популярните имена на родната парти сцена – DJ дуото  Sirius & Methodikal (Reel Feel) и артистът,  известен с перфектен музикален вкус и внушителна селекция от винили – Konstantin Timoshenko (Help Me Jones), ще дадат силен музикален старт на седмото издание на  дизайн фестивала ONE DESIGN WEEK 2015, който се провежда в Пловдив между 19 и 28-ми юни.

Грандиозно парти ще бъде в Концертната зала на Държавна Опера Пловдив (Площад „Централен“ 1) Пространството на залата ще бъде специално преобразено за случая от мащабна аудио-визуална инсталация. За коктейлите и доброто настроение ще се погрижат ABSOLUT. Началото: 22:00 ч. Вход свободен.

                Специално за ONE DESIGN WEEK пристига и една от най-ярките звезди на нюйоркската клубна сцена – Nomi Ruiz, която ще свири за първи път у нас в Пловдив на 26-ти юни (петък). Гостуването на вокалистката на групите Hercules & Love Affair и Jessica 6 е партито на АBSOLUT за закриването на международния фестивал за дизайн и визуална култура. Nomi долита от Щатите за ексклузивен DJ set с вокали на живо в Операта в Пловдив.

Nomi Ruiz photographed in Sunset Park and at the home of her grandmother Brooklyn, NY - 05.16.13 Credit: Jonathan Grassi

[/media-credit] Nomi Ruiz
photographed in Sunset Park and at the home of her grandmother
Brooklyn, NY – 05.16.13
Credit: Jonathan Grassi

След дългогодишна работа с One Design Week и артисти от почти всички сфери  ABSOLUT представя Nomi Ruiz и една от най-запомнящите си вечери досега в културната столица Пловдив.
Nomi Ruiz е певица и текстописец от Ню Йорк, водещо лице на денс, поп и r&b групата Jessica 6. Още преди появата на групата  Nomi дебютира със соло албума „Lost In Lust”за собствения си лейбъл ParkSide Records, който я води до концертни изяви с легенди като Debbie Harry и Holy Ghost. Но най-големият провиб за таланта й идва с включването й в групата Hercules & Love Affair. Nomi изпълнява вокалите в парчетата „You Belong”, „Hercules Theme” и „I’m Telling You” и обикаля целия свят за промоцията на един от най-успешните албуми в денс музиката. След края на турнето Nomi се вдъхновява да създаде собствената си група – Jessica 6, а малко след това се появява и първият албум „See The Light”. Сингълът от него „White Horse” пък се озовава на върховете на множество чартове.
Nomi често попада в модните страници на списанията, заради провокативния си стил и се превъплъщава в муза на десетки фотографи. Марки като Tiffany & Co и Dior се надпреварват да я канят като гост музикант на събитията си.
Освен със свежите летни коктейли от ABSOLUT партито в Операта в Пловдив ще изненада и с премиера на парчето „Down Low” oт предстоящия нов албум на Jessica 6 – “The Capricorn”.

Събитието е с начален час 22.30, а за подгряването преди предизвикателната Nomi ще се погрижи Emil Doesn’t Drive от DiscoComrades. Входът: свободен

Advertisement

Facebook събития:

Откриващо парти: https://www.facebook.com/events/1609469992673372

ABSOLUT CLOSING PARTY:

Facebook страница на ONE DESIGN WEEK: https://www.facebook.com/ONEDESIGNWEEK

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“690″]ODW-Cnnctr-cover-690x340px[/media-credit]

За фестивала:
ONE DESIGN WEEK е международен фестивал за дизайн и визуална култура. Събитието се организира в подкрепа на Пловдив Европейска столица на културата 2019.
ONE DESIGN WEEK се организира от платформата за култура ЕДНО. Освен основната изложба и професионален форум с изтъкнати имена от сферата на съвременния дизайн седмото издание на ONE DESIGN WEEK включва редица инициативи със свободен достъп за широката публика – изложби, творчески работилници, дискусии, лекции, детска програма, филми, партита и т.н.ONE DESIGN WEEK е платформа, която стимулира и подкрепя развитието на дизайн професионалистите в България. Същевременно целта на събитието е да представя и популяризира устойчиви и стойностни практики за по-добра и смислена визуална среда от цял свят. Сред другите ежегодни фестивали на ЕДНО са ONE ARCHITECTURE WEEK и ONE DANCE WEEK.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement