Connect with us

Компании

Новият сезон на сериала „Живите мъртви“ започна в България с ексклузивна премиера, организирана от Мтел

Avatar

Публикувано

на

Със специална ексклузивна премиера, осъществена с подкрепата на Мтел, започна новия седми сезон на хитовия сериал „Живите мъртви“. Тя предложи на избрани журналисти и гости да гледат  първия епизод часове преди телевизионната премиера в България. Новият седми сезон на сериала дебютира на малкия екран в България на 24 октомври от 23:00 часа, като беше излъчен от FOX. Мтел е специален партньор на медийната компания за новия сезон на култовата поредица.

„За нас, партньорството с FOX е чест и удоволствие. То е част от дългосрочните ни стратегически планове и желание да продължаваме да доставяме на всички абонати на Мтел и blizoo истинското забавление, включващо най-доброто и качествено съдържание“, коментира Илияна Захариева, директор „Корпоративни комуникации“ в Мтел по повод  премиерата.

Програмният директор на FOX Networks Group за Балканите Весела Димитрова разкри на присъстващите подробности и факти около сериала „Живите мъртви“, както и около неговия нов седми сезон. „Безспорно „Живите мъртви“ е изключително успешен сериал за FOX. Шести сезон отбеляза ръст в гледаемостта с впечатляващите 17% спрямо пети сезон, а достигнатата аудитория се увеличи с цели 24%. Броени дни преди премиерата на седми сезон, сериалът бе подновен за следващ осми сезон, свидетелство за нашата увереност в силата на историята, която предстои да ни срещне с нови герои и предизвикателства.“

premierata-beshe-izlychena-v-kinosalon-spetsialno-dekoriran-v-duha-na-se

На събитието почитателите на култовата поредица, бяха посрещнати от актьори, преоблечени и гримирани като истински „зомбита“, а киносалонът беше превърнат като част от декорите на сериала. Различни тематични атракции свързани с „Живите мъртви“ допълваха атмосферата на премиерата. Накрая гостите имаха възможност да се снимат със зомбитата.

Часове преди самата премиера, в интернет блога на Мтел беше публикувано ексклузивно интервю с Андрю Линкълн, актьорът, който стои зад един от основните персонажи – шерифът Рик Граймс в „Живите мъртви“. FOX за първи път излъчи своя премиера едновременно по цял свят още с първия сезон на „Живите мъртви“ през 2010 г.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement