Connect with us

Lifestyle

Новo WiFi устройство от Tenda за интелигентно управление на дома

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

Tenda Technology, един от водещите производители на мрежово оборудване, обяви локална наличност на SP3 smart WiFi mini plug за българския пазар. Устройството представлява интелигентен WiFi контакт, който може да управлява умни устройства в дома през смартфон с помощта на приложението Beli.

SP3 работи директно с Amazon Alexa и Google Assistant за управление на устройствата чрез гласови команди. Дистанционният достъп позволява включване, изключване и контрол на различни устройства само с един бутон. Джаджата работи със защитени 2.4GHz безжични мрежи и няма нужда от отделен хъб, а дизайнът е изключително компактен и не блокира съседния контакт. Приложението предоставя пълен достъп до домашната мрежа, независимо от местоположението на потребителите, с директно управление през смартфон. Различните режими на работа се определят според индивидуалните предпочитания на всяко домакинство и могат да бъдат решени в предварително зададени енергийни планове. Независимо дали изключвате светлината на верандата в зори, стартирате кафемашината, докато сте под душа или включвате осветлението отново привечер, SP3 улеснява управлението на тези рутинни задачи.

Смарт контактът е внимателно проектиран с тънък и елегантен дизайн, предоставяйки неограничен достъп до съседните контакти. Всеки Smart Plug е съвместим както с Alexa, така и с Google Assistant, така че позволява управление и опериране с електронните устройства само с гласови команди. При по-дълги отсъствия от дома, като например летни отпуски, производителят съветва да настроите интелигентия контакт на “Away Mode”, което позволява активиране и деактивиране на случаен принцип на осветлението, така че да изглежда все едно сте си вкъщи. Освен всички изброени полезни функционалности, SP3 позволява свободно и лесно да контролирате вашите домакински уреди като едновременно с това ефективно намалява дългосрочната консумация на електроенергия.

Tenda SP3 се предлага от официалния дистрибутор Мост Компютърс на цена от около 40 лв. с включен ДДС и 24 месеца гаранционен период. 

Advertisement
Continue Reading
Advertisement