Connect with us

Кино

„Джак Хънтър и изгубеното съкровище на Угарит” и „Рисковете на любовта“ в ефира на FilmBox

Avatar

Публикувано

на

Тази седмица FilmBox предлага на зрителите първа част от приключенската поредицата за Джак Хънтър – „Джак Хънтър и изгубеното съкровище на Угарит“, както и романтичния филм „Рисковете на любовта“. Публиката може да се наслади на двата филма в ефира на FilmBox Plus, като първият ще се излъчи в сряда от 14:15 ч., а вторият – в четвъртък от 12:55 ч.

Филмът „Джак Хънтър и изгубеното съкровище на Угарит“ разказва за Джак (Иван Сергей), който е ловец на съкровища и авантюрист, търсещ приключения. Когато отмъква древен клинопис от частен музей във Франция, той моли ментора си професор Фредерик Шафър (Шон Лоулър) да му помогне с изучаването на фрагмента. Според Фреди преди години хората от местността Угарит в Сирия скрили съкровището, което е описано в картата. Когато професорът бива убит и картата отново е открадната, Джак заминава за Сирия и се заклева, че ще отмъсти за смъртта му. Зрителите могат да проследят приключенията на Джак и да разберат дали ще открие истината за изгубеното съкровище в сряда от 14:15 ч. по FilmBox Plus.

„Рисковете на любовта“ е романтичен филм с участието на Джени Франсис и Тед Макгинли. Сюжетът се развива около историята на Пейтън МакГрудър (Франсис) и нейния нов живот с дъщеря ѝ, която е дала за осиновяване преди 18 години. След като заживяват отново заедно, Пейтън трябва да се научи как да се справя с родителските задължения и да бъде всеотдайна майка. Когато нейният приятел Кинг (Макгинли) решава да ѝ предложи брак, тя научава най-големия урок, а именно, че да слушаш сърцето си е правилният избор. Зрителите могат да проследят развръзката в емоционалния романтичен филм в четвъртък от 12:55 ч. по FilmBox Plus.

Continue Reading
Advertisement