Connect with us

Музика

Преслава Пейчева представя баладата „Ти”

Avatar

Публикувано

на

PreslavaPeichevaПоп певицата Преслава Пейчева представя  видео към песента „Ти”. Автор на текста на баладата е изпълнителят Любо Киров, а музиката е съвместно дело на Любо с композитора и пианист Ясен Велчев (Акага, ТЕ). Песента е създадена от тях още в зараждането на група ТЕ, но не е била популяризирана. Сега Преслава й дава изцяло нов живот със своя версия  и различен аранжимент на Ясен Велчев.

Певицата изключително много харесва мелодичната песен, която често присъства в репертоара й и след като Любо дава благословията си, проектът вече е факт.
Снимките на видеото са студийни, а в него участват музикантите, с които Преслава работи – номинираният за Грами през изминалата година Стоян Янкулов–Стунджи – ударни, Ясен Велчев – пиано и Дарин Василев – китара.

Звукозаписът е дело именно на  Стунджи в студио DrumBoy. Видеореализацията на проекта е на тандема Тихомир Рачев и Павлин Даскалов, екипът с който Преслава снима предишното си видео към сингъла „Среднощни хора“, който след това бе издаден от британски лейбъл.

Стайлингът на певицата  във видеото към „Ти“ е на Николай Пачев, а гримът и прическите са дело на талантливия Слав Анастасов.

С новия си сингъл певицата се осмелява да разкрие една още по-емоционална и различна Преслава.

Видеото можете да гледате тук:

Advertisement

Continue Reading
Advertisement