Connect with us

Lifestyle

Преследвай мечтите си с новия аромат Avon Dreams

Avatar

Публикувано

на

Dreams е новото ухание на козметичния бранд AVON, с което компанията предизвиква жените да мечтаят невинно и дръзко като деца и да не се отказват от бляновете си. За да вдъхнови дамите да преследват смело желанията си, пред обектива на Avon застана една от най-известните гимнастички в България, Симона Пейчева. Нейният позитивизъм и устременост към успеха са перфектният пример зад историята на Dreams. В рамките на кампанията Симона и синът й заснеха специално видео за своите мечти и от какво черпят вдъхновение за осъществяването им.

Новото ухание е деликатна комбинация от слива, роза сентифолия и дървесина. Парфюмът е насочен към дамите, които продължават да мечтаят и да преследват мечтите си, независимо от натовареното си ежедневие и множество ангажименти. Ароматът се появява малко преди настъпването на пролетта и Деня на жената, пробужда и стимулира сетивата със своята покана за мечтателност, невинност и оптимизъм.

„Спечели ме мотото – „всичко е възможно”. Аз също мечтая и не се отказвам от мечтите си, независимо от обстоятелствата или коментарите, че нещо е непостижимо. Ароматът също е много синхронен с посланието си заради нежните нотки, които те пренасят в един може би забравен свят”, казва Симона Пейчева за вдъхновението си да приеме да бъде лице на аромата.

Флоралните нотки придават на уханието нежности и романтичност, а кипарисовите допълват аромата като правят парфюма завършен, излъчвайки изтънченост и финес. Ароматът пленяват със своята нежност и чувственост. Деликатното, но запомнящо се ухание не оставя дамите равнодушни, а ги провокира да се пренесат в света на мечтанието.

Видеото със Симона Пейчева можете да видите тук:

Advertisement

Dreams можете да поръчате на Представител от 11.02.2016 в брошура 03 или онлайн на www.avon.bg.

 

Continue Reading
Advertisement