Connect with us

Lifestyle

Промоционални полети от София и Варна до Истанбул

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

За втора поредна година Turkish Airlines предлага на своите клиенти двупосочни самолетни билети от София и Варна до Истанбул на ексклузивна цена, стартираща от 99 евро с включени летищни такси и такса обслужване.

Промоцията на Turkish Airlines дава възможност на клиентите на авиокомпанията да посетят най-големия град в Турция – нейното икономическо, културно и историческо сърце, през периода 1 ноември 2017 г. – 31 март 2018 г. с билети, закупени от 10 октомври до 31 октомври 2017 г. В специалната най-ниска на пазара цена са включени всички данъци и основни и допълнителни такси, без скрити такси при резервация и плащане.

Благодарение на специалната оферта пътниците от България ще могат да посетят Истанбул по бизнес пътувания, на туристически трипове или да посрещнат там Новата 2018 година. Възползвайки се от ексклузивната тарифа от 99 евро за двупосочен самолетен билет Варна – Истанбул и 109 евро за двупосочен самолетен билет София – Истанбул, клиентите на Turkish Airlines ще имат възможност да се насладят на професионалното обслужване и отличните услуги на борда на авиокомпанията в икономична и в бизнес класа.

„Също като миналата година и тази предлагаме на нашите клиенти изключителна цена за двупосочни билети от София и Варна до Истанбул. Специалната оферта за този период от годината, през който се пътува активно по всякакви поводи, е доказателство за клиентски ориентираната ни политика – отбеляза г-н Мехмед Гюркайнак, Генерален мениджър на Turkish Airlines – България. – Така предоставяме отлично обслужване на възможно най-добрите цени.“

Advertisement
Continue Reading
Advertisement