Connect with us

Lifestyle

Пътувай сигурно с новата рубрика на Tialoto.bg и туристическата агенция Posoka.com 

Avatar

Публикувано

на

Въпреки разпространението на COVID-19 лятото наближава и е време не само да си мечтаем за предстоящата ни лятна почивка, но и да започнем да я планираме и организираме. Заради пандемията тази година сме поставени пред много предизвикателства, затова в помощ на потребителите един от най-четените лайфстайл сайтове Tialoto.bg и водещата туристическа агенция Posoka.com дават началото на специална рубрика „Пътувай“, с която да помогнат на всеки да планира безопасна и сигурна почивка.

Какво да сложим в куфара си, когато тръгваме на път в условията на коронавирус, как авиокомпаниите се грижат за здравето и сигурността на пасажерите си по време на полет и кои летни курорти са най-подходящи за морската ни почивка в условията на коронавирус – тези и още теми ще откриете в Пътувай“.

За всички дами, които все още не са избрали къде да прекарат лятната си отпуска, на Tialoto.bg те ще открият специални предложения на интересни, нестандартни и екзотични дестинации и места за настаняване, подбрани специално от туристическите експерти на Posoka.com. И тъй като Tialoto.bg е запазено място за модерната млада дама, за която луксът е необходимост, в рубриката специално място имат и почивки от по-висок клас както от страната, така и от света.

На фона усложнената обстановка за пътуване заради коронавируса, „Пътувай“ ще постави специален фокус върху българските курорти и всички магични местенца в страната ни, където можем да избягаме от градската суматоха – от морето, през планината, до всички малки населени места, които пленяват с автентичността и духа си.

Паралелно с това в специалната рубрика ще откриете и специални интервюта с някои от любимите ни звезди и популярни личности, които ще разкажат кои са техните любими дестинации, без какво в куфара си не тръгват на път, както и как самите те ще планират почивката си в условията на коронавируса.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement