Connect with us

Tехнологии

Специалисти от световни и български компании обучават бъдещи ERP мениджъри

Avatar

Публикувано

на

Започва предварителния прием на студенти в магистратурата „Бизнес анализ и ERP решения“

През февруари стартира предварителният прием на студенти в магистратурата по „Бизнес анализ и ERP решения“, която е единствената специализирана програма в Европа, предлагаща обучение и дълбок поглед върху едни от най-популярните ERP платформи и решения от висок клас. Програмата започва подбор на студенти с амбиция за реализация в перспективния бранш за четвърта поредна година, като всички желаещи да кандидатстват могат да изпратят своето запитване чрез формата за контакти в сайта, след което специалист от ERP Academy ще се свърже с тях за уточняване на подробности, свързани с условията за прием. Сред преподавателите в ERP магистратурата са представители на някои от най-успешните компании в сектора в България, както и консултанти от водещи международни компании, които запознават студентите с най-новото от все по-бързо набиращата скорост дигитална трансформация на бизнеса.

Специалистите на SAP, Oracle Academy, ERP.BG, Balkan Services, BG Business Solutions, SBS, Team Vision, Tame Chaos Consultanrs и NearSoft Europe стават част от образователната организация ERP Academy с цел да осигурят качествено обучение на консултанти в сферата на бизнес софтуера, които са едни от най-търсените кадри в страната и чужбина. Това са специалисти с познания както в сферата на икономиката, така и в ИТ сектора, но от тях не се изисква да програмират, а да разбират процеса на работа на сложните и обемни бизнес софтуери. Работата им включва детайлно проучване на бизнес процесите, тяхното оптимизиране и имплементиране в ERP системите, с цел автоматизация и ефективно управление на ресурсите на компаниите.

Магистърската програма „Бизнес анализ и ERP решения“ залага силно идеята на западния модел на преподаване, като от студентите се изискват решаването на реални бизнес казуси и участие в ролеви игри. Програмата включва обучение по някои от най-перспективните сфери на бизнес софтуера като системите от клас ERP, CRM, BPM (Business Process Management), бизнес анализите и управлението на големи масиви от данни, обединените комуникации (unified communications), мобилните приложения, Internet of Things (Интернет на нещата), бизнес комуникациите и други. По време на обучението си студентите получават възможност за изява на своите умения, а тези от тях, които се представят най-добре получават предложение за реализация в компаниите, партньори на магистратурата.

Магистърската програма „Бизнес анализ и ERP решения“ е създадена от ERP Academy и Висше училище по застраховане и финанси (ВУЗФ), като част от мисията на университета да дава съвременно образование и да обучава кадри, които освен добра академична подготовка, придобиват и реални практически умения. Частната образователна институция осъществява част от образователно-квалификационните степени съвместно с университета в Шефилд и в партньорство с Института за предприемачи на Сиско, Българската мрежа, Saatchi & Saatchi като притежава и международна акредитация от Британската акредитационна комисия за качеството на учебния процес, преподавателския състав и материалната база.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement