Connect with us

Lifestyle

Фалкао ще се радва на партньорството си с Ди Мария в Манчестър Юнайтед

Avatar

Публикувано

на

Аржентинският национал показа, че се намира в невероятна форма и направи отлично представяне по време на приятелската среща с Германия в средата на седмицата, като Фалкао се надява двамата да се сработят добре в тима на „червените дяволи“.
28-годишният колумбийски нападател заяви, че се чувства изключително щастлив от факта, че ще си партнира с новото попълнение в тима на Манчестър Юнайтед Анхел Ди Мария. Аржентинският национал бе освновната причина за категоричната победа с 4:2 над световните шампиони Германия, макар повечето футболни залози в bet365 да сочеха Бундестима като фаворит. Той направи цели три асистенции и отбеляза гол в мача, играл се в Дюселдорф тази сряда вечер. Редица футболни експерти се изказаха ласкаво по адрес на Ди Мария, като Фалкао не се разграничи от тяхното мнение и заяви пред медиите на острова:

„Анхел е невероятен футболист. Изключително много ми допада стила му на игра. Развълнуван съм от факта, че ще мога да играя в един отбор, редом до такъв класен играч. Горд съм, че съм част от състава на Манчестър Юнайтед. Бившият ми клуб Монако и ръководството на Юнайтед водеха преговори за подписа ми през последните няколко месеца и аз съм много доволен от факта, че двата отбора успяха да стигнат до споразумение в последния ден от летния трансферен прозорец.“

Фалкао се надява, че той и Ди Мария, който напусна тима на Реал Мадрид срещу сумата от 75 милиона евро през това лято ще успеят да обърнат развоя на събитията в полза на „червените дяволи“, след като английският гранд не можа да извоюва нито една победа от първите си четири официални мача през новия сезон.
Междувременно, националният селекционер на Аржентина Херардо Мартино също не остана безразличен към страхотното представяне на своя възпитаник. Не случайно „червените дяволи“ се разделиха с рекордните за острова 84 милиона евро за привличането на талантливия футболист на „Олд Трафорд“. Той направи виртуозно представяне с головите си асистенции към Серхио Агуеро, Ерик Лама и Федерико Фернандес, като за финал отбеляза и свое собствено попадение. Андре Шурле и Марио Гьотце вкараха почетните попадения за Германия, но тази вечер определено най-ярко грееше звездата на Ди Мария , който напусна терена под заслужените аплодисменти на публиката.

По този повод аржентинският стратег заяви пред журналистите, след своя първи мач, начело на националния тим:

„Анхел Ди Мария демонстрира защо той е един от петте най-добри футболисти в света.“
Макар Мартино да бе принуден да излезе срещу световния шампион без подкрепата на звездите на тима Лионел Меси и Гонсало Игуанин, той остана слисан от отличната отборна игра на неговия тим в основата, на която се открояваше невероятното индивидуално представяне на Ди Мария.
„Аз съм изключително доволен от играта на моя тим, защото въпреки липсата на основни играчи от състава, ние успяхме да покажем нужната класа и да победим отбор от ранга на Германия.“

Continue Reading
Advertisement