Открийте ни и в

Музика

Изпълнителят Чергов отново влюбен

MIKA

публикувано

на

Започне ли лятото да намеква за себе си, изпълнителят Васил Чергов попада под властта на романтичните настроения. Или ако трябва да бъдем по-точни – неговият лиричен герой започва да се влюбва.  Позабравените романтични чувства, които се съживяват щом настъпи лято, са лайтмотивът на новата песен на Чергов „Лято е“.  Мелодичното парче се ражда от онези музи, които идват бързо и изненадващо и носят едновременно мелодия и текст. Така и Чергов измисля песента, веднага след едно свое завръщане от чужбина. Текстът и мелодията са негови, а аранжиментът е поделен с Милко Михайлов (смесване и мастеринг).

Чергов е популярно лице сред музикантските среди  и любимец на клубните фенове. На медийния хоризонт изпълнителят изгря с участието си в последното издание „Гласът на България“, където стигна до финал. Той бе и подгряващият български изпълнител на концерта на колумбийската звезда J Balvin. Наскоро  Чергов получи номинация за „БГ дебют“ на Годишните Музикални Награди на БГ радио. Още първите му проекти „Ароматно лято“ и дуетът му с Дичо Emotion of Love дадоха заявка за склонността му към песни с харизма и енергиен заряд.

„Лято е“ обещава да събуди всички влюбени души, дори и в дъждовните дни, заради запомнящата се мелодична линия и искрената нишка на текста. Предстои заснемане на видеоклип.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

Горещо