Открийте ни и в

Събития

Вяра Атова и Боян Ковачев представиха „Цифра време“

В четвъртък вечер Вяра Атова и Боян Ковачев представиха новия си сингъл и видеоклип “Цифра време” с двоен лайв – първо на официална медийна промоция в Opera Café, а после и на сцената на най-голямото столично черно парти – Vanity Black в клуб Mascara.

MIKA

публикувано

на

В четвъртък вечер Вяра Атова и Боян Ковачев представиха новия си сингъл и видеоклип “Цифра време” с двоен лайв – първо на официална медийна промоция в Opera Café, а после и на сцената на най-голямото столично черно парти – Vanity Black в клуб Mascara.

Вяра Атова зарадва гостите и с акустичен сет, включващ световни поп хитове в неочакван аранжимент, със специалното участие на Михаил Филипов (клавир), Лазар Бенов (перкусии), Иво Лобутов (китара) и Мария Тодорова (вокали).

Провокативното видео към парчето „Цифра време” на Вяра Атова и Боян Ковачев за първи път у нас смесва красиви арт кадри с класна и изтънчена еротика. Главните роли се изпълняват от младия актьор Мартин Смочевски, познат като Рафаел от „Под покритие“ и екзотичната красавица Виолета Во Ван. Режисьор е Бойко Щонов, който от 7 години живее и работи в Барселона, където е снимал една от най-хитовите рекламни кампании, включваща играчи на едноименния футболен клуб, а също клипове за водещи алкохолни брандове и най-голямата козметична компания в света.

„Цифра време” е първия му клип за български артист. Самото парче  е модерен поп от най-висока класа, продуциран от Боян Ковачев, нашумял с „Под открито небе” на VenZy, и който от години работи в студиото с артисти като Графа, Любо Киров, Орлин и Мария Илиева.

{gallery}ciifravreme{/gallery}

Промоцията на „Цифра време” в Opera Café събра цяла плеяда музикални и ТВ звезди. Графа, Криста, VenZy, Николай Бакалов – Nickname, Йоана Драгнева, Маги Алексиева – Мей, Дона, Весела Бонева и Светлин Къслев, Владо от Young BB Young, актьорът Мартин Смочевски от “Под прикритие”, водещата на “Жените говорят” Константина Живова и Индира Касимова от “Къртицата 2”, бяха само част от ВИП гостите, които уважиха представянето на новия музикален проект на Вяра и Боян. След полунощ, към партито в клуб Маскара се присъединиха Поли Генова, Аксиния и Валентина Христова.

{youtube}U05xjS1pmyY{/youtube}

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък
Реклама
Музикапреди 4 седмици

Мерудия, Van Cock и Tha Crew пеят благотворително за Черно море, свободно от пластмаса

Културапреди 3 седмици

Премиера: „Бразилски храст”, сборник с разкази от Велина Минкова

Tехнологиипреди 4 седмици

Philips 436M6VBPAB е първият в света със сертификат DisplayHDR™ 1000

Музикапреди 3 седмици

Отменя се концертът Sunrise на Руперт Хубер в Пловдив

Музикапреди 2 седмици

Концертът на Texas се мести за есента

Музикапреди 2 седмици

Десетки групи искат да подгряват SONS OF APOLLO в Пловдив

Културапреди 2 седмици

Излиза „Вътрешен пазар и основни свободи на движение в правото на ЕС” от Христо Христев

Tехнологиипреди 2 седмици

А1 с признание за успешни комуникации от наградите на сп. Business Lady

Кинопреди 2 седмици

DreamWorks Animation представя „Как да си дресираш дракон: Тайнственият свят“ 2

Културапреди 2 седмици

Джулиън Хамилтън открива фестивалът „Етюди и приятели“

Горещо