Connect with us

Кино

Сезон на Том Круз, седмица на братя Коен и анимационни недели по TV1000

Avatar

Публикувано

на

снимка: © Paramount

„Мисията невъзможна: Разпад“, „Дни на грохот“, „Ванила скай“, „Специален доклад“ и „Война на световете“ са някои от емблематичните заглавия в сезона на Том Круз, какъвто ще бъде втората половина на този ноември по TV1000.

Насладете се на кинематографичното майсторство на Джоел и Итън Коен със специален филмов маратон, включващ най-емблематичните им творби: от екзистенциалния хумор на „Сериозен човек“, през напрежението в завладяващия им дебют „Проста кръв“ до култовите „Изгори след прочитане“ – забавна сатира за шпионажа и човешката глупост – с Брад Пит, Джордж Куни и Джон Малкович – и „О, братко, къде си?“с южняшкия му чар и 2 номинации за Оскар.

Присъединете се към нас за недели на стоплящи сърцето филмови приключения и смях. Знаете ли, че във „Фантастичният господин Фокс“ гласовете на Джордж Клуни и Мерил Стрийп вдъхват живот на любимите герои, че „Кунг Фу Панда“ и „Кунг Фу Панда 2″ са пълни с екшън и хумор и че легендарните режисьори Стивън Спилбърг и Питър Джаксън са обединили усилията си в „Приключенията на Тинтин“, за да покажат емблематичния белгийски комикс герой на големия екран? 

Advertisement

 

Мисията невъзможна: Разпад

Неделя 19 ноември в 22:00 ч.

Жанр: Екшън/ приключенски/ трилър

В ролите: Том Круз, Хенри Кавил, Винг Реймс, Ребека Фъргюсън

Advertisement

Някои мисии не са въпрос на избор. Докато изпълнява опасна задача да възстанови откраднат плутоний, Итън Хънт избира да спаси екипа си вместо да завърши мисията, позволявайки по този начин ядрени оръжия да попаднат в ръцете на смъртоносна мрежа от висококвалифицирани оперативни работници, които имат намерение да унищожат цивилизацията… Поради грозящата света опасност Итън и екипът му от АНМ са принудени да станат партньори с безкомпромисен агент от ЦРУ, докато се надпреварват с времето, за да спрат ядрената катастрофа.

снимка: © Paramount

Рубрика: Седмица на Том Круз

От понеделник, 13 ноември до неделя 19 ноември в 22:00 ч.

Подгответе се за едно вълнуващо пътешествие, следвайки знаменитата кариера на холивудската легенда Том Круз.

Advertisement

Присъединете към нас и се насладете на най-запомнящите се роли на емблематичния актьор – от умопомрачителния свят на „Специален доклад“, където той предсказва престъпления, до секващия дъха „Война на световете“, в който се бори с извънземни нашественици.

Жаждата на Круз за скорост в „Дни на грохот“ е легендарна, а енигматичната му роля във „Ванила Скай“ достига до границите на реалността.

Гледайте също неспирния екшън в „Джак Ричър: Не се връщай“ и поразителните каскади в „Мисията невъзможна: Разпад“.

Втори шанс:

  • 22/11 19:15 Ванила Скай, Испания,САЩ, 2001
  • 23/11 19:05 Мисията невъзможна: Разпад, САЩ, екшън/приключенски/трилър, 2018
  • 26/11 00:05 Дни на грохот, САЩ, екшън/драма/спортен, 1990
  • 27/11 19:05 Специален доклад, САЩ, 2002

Рубрика: Сезон на братя Коен

От понеделник 27 ноември до четвъртък 30 ноември в 22:00 ч.

Advertisement

Насладете се на гения на братята Коен този ноември, в който демонстрираме кинематографичното майсторство на Джоел и Итън Коен със специален филмов маратон, включващ най-емблематичните им творби.

Оценете екзистенциалния хумор на „Сериозен човек“, където братята черпят уникална перспектива от собственото си детство, усетете напрежението в завладяващия им дебют „Проста кръв“, смейте се от сърце с „Изгори след прочитане“ – забавна сатира за шпионажа и човешката глупост – и не пропускайте южняшкия чар и музикалната магия на „О, братко, къде си?“

снимка: TV1000

Гледайте на:

  • 27 ноември 22:00 Проста кръв, САЩ, криминален/ драма/ трилър, 1984
  • 28 ноември 22:00 Сериозен човек, САЩ, 2009
  • 29 ноември 22:00 Изгори след прочитане, САЩ, комедия/криминален, 2008
  • 30 ноември 22:00 О, братко, къде си? Франция, Испания, Великобритания,САЩ, 2000

Рубрика: Семейни недели

Всяка неделя през ноември от 09:00 ч.

Advertisement

Пригответе се за семейни забавления през ноември с нашите Семейни недели!

Присъединете се към нас за ден на стоплящи сърцето приключения и смях. Знаете ли, че във „Фантастичният господин Фокс“ гласовете на Джордж Клуни и Мерил Стрийп вдъхват живот на любимите герои на Роалд Дал, че „Кунг Фу Панда“ и „Кунг Фу Панда 2″ са пълни с екшън и хумор, като същевременно ни учат на ценни житейски уроци, и че легендарните режисьори Стивън Спилбърг и Питър Джаксън са обединили усилията си в „Приключенията на Тинтин“, за да покажат емблематичния белгийски комикс герой на големия екран?

Изборът включва също „Акийла и правописът“ и „Къща-чудовище“, така че има по нещо за всеки. Затова съберете любимите си хора и се настройте за уютни недели, изпълнени с магия!

Пълната програма е на https://tv1000.bg/ 

Advertisement

Следете също www.Facebook.com/TV1000BG и www.Instagram.com/TV1000Bulgarian 

Continue Reading
Advertisement