Connect with us

Lifestyle

Д-р Пресиян Параскевов представи новата генерация био дермални филъри

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

В края на месец ноември в хотел „Хилтън“-София се проведоха поредните теоретико-практически курсове на Apriline Dermal Filler Bulgaria, които бяха водени от сертифицирания тренер на Suisselle Switzerland д-р Пресиян Параскевов. Известният български дерматолог е завършил престижния Университет в Монпелие, Франция през 2000 г. Той ръководи собствена частна практика в Париж, която вече 15 години работи  в областта на естетичната и анти-ейдж медицина.

Благодарение на личните си и професионални  качества д-р Параскевов въздейства силно на всички присъстващи в залата. 80% от родните лекари посетили тези курсове се записаха за неговите трейнинг семинари през 2018 г. Швейцарският филър от ново поколение Apriline бе представен от този млад специалист и предизвика силен интерес.

И в двата курса, на които присъстваха лекари от цялата страна, участниците се запознаха с най-модерните инжекционни техники в естетичната дерматология за средната зона на лицето. Предимството на Apriline е, че е универсален филър, с който може да се работи във всички зони, като кристално чист омрежен гел със 100% биосъвместимост. Именно затова и трите продукта на Apriline са с регистрация във FDA (Международната организация за контрол и безопасност на лекарствата) – достатъчен показател за качествата на тези швейцарски продукти.

По време на семинара бяха представени и новите продукти на Apriline – мезолиниите, сред които е и хитовият продукт Hairline Hair Booster, който „събужда“ космените фоликули,  стимулира растежа на косата, използва се при дифузна алопеция и алопеция ареата, срещу ранното побеляване на косата.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement