Connect with us

Събития

Комедиен пътешественически подкаст за изгубени души в градината на SOHO на 19.06

Avatar

Публикувано

на

На 19.06 SOHO ще се пренесе на място, където се сблъскват два свята на реалност и измислица. Където започваш да се питаш дали си изгубен, или си се преоткрил.  Градината ще се превърне в комедийна сцена за пътуващото комично-концептуално дуо на Райън Гелър (САЩ) и Ребека Ларкин (Англия).

Това се случва насред голямата суматоха, настанала в зелената къща покрай пристигането на дигиталните номади от Remote Year.  Разбира се, за прекараните само няколко седмици в София нито те, нито артистите са успели да усвоят езика ни, затова събитието ще бъде на английски. Това не би трябвало да е проблем, предвид на това, че хуморът (почти като математиката, но по един доста по-забавен начин) е международен език, а смехът – универсален начин на комуникация.

Райън и Ребека пристигат на Балканите, за да създадат чудноватия комедиен пътешественически подкаст на име “Russian Man’s Tourist Office for Lost Souls”. Сблъсъкът им с балканската култура започва от Прищина, Косово, преминава през Македония и достига до София, за да изпълни и SOHO със смях. Няма да липсват и импровизации, а участието на публиката е препоръчително.

Continue Reading
Advertisement