Connect with us

Музика

Мария Грънчарова с нова песен „Без сън“

Avatar

Публикувано

на

След 13 години отсъствие първата денс певица в България поднови активната си кариера и е в по-добра форма от всякога! И продължението на ударното й завръщане с динамичния денс хит „Повече“ е по-бавното и чувствено парче „Без сън“.

dachev.ffwd@gmail.com

Фотограф Димитър Дачев

 

Въздействаща и атмосферична, новата песен отново е с клубен звук, но в чилаут темпо, което особено отива на дълбокия и дрезгав тембър на певицата.

В момента нещата, които излизат на пазара много си приличат. Исках „Без сън“ да е различна и интересна на публиката със своята чувственост и секси звучене“, споделя чаровната изпълнителка.

Тексът на парчето е дело на самата Мария Грънчарова, а музиката и аранжиментът са поверени на един от най-успешните композитори и аранжори в България – Мага. „Без сън“ разказва за мечтателната и силна емоция на неосъществената любов и за състоянието, в което мислите за любимия те държат едновременно буден, но и в подобно на сън бленуване.

„Тексът е много емоционален, но не е вдъхновен от лични преживявания. Мага написа музиката специално за мен, тъй като много харесва гласа ми. Аз от своя страна се вдъхнових от нея и историята просто се изля от мен“, допълва певицата.

Музикалната кариера на Мария Грънчарова започва още през 80-те години, когато тя е тийнейджър, а популярността й достига своя връх през 90-те, благодарение на модерните денс аранжименти и множество национални турнета. Новата песен „Без сън“ е втората важна крачка, с която Мария прави голямото си завръщане на българската сцена след 13 години прекъсване. През 2014 чаровната изпълнителка издаде песента „Повече“ (музика – Мага, текст – Мария Грънчарова и Гери Турийска), чието стилно и провокативно видео е дело на режисьор Васил Стефанов.

В момента Мария Грънчарова работи по клипа към „Без сън“, чиято премиера предстои съвсем скоро. Тя обещава, че резултатът ще е нещо нестандартно и много въздействащо, а парчето е само първият от поредица проекти, които предстоят до края на годината.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement