Connect with us

Компании

Париж – мечтана дестинация за безценни изживявания

Avatar

Публикувано

на

И тази година Париж е сред най-желаните дестинации за събиране на безценни спомени, като според скорошно проучване на Mastercard, той се нарежда на 3-то място в топ 10 дестинации по посещения на чуждестранни туристи с пренощуване. Прогнозният брой на международни туристи с нощувка в Париж до края на 2016-та е 18,03 млн. посетители, според Mastercard Global Destinations Cities Index 2016.

За да доближи българските потребители до космополитния град, Mastercard подарява 3-дневно приключение за цялото семейство на трима български картодържатели в приказния Disneyland в Париж. Родителите ще могат да зарадват своите деца под 14 години с невероятно изживяване на истински бал от приказките – този на Пепеляшка. Малчуганите ще минат по стъпките на Пепеляшка, докато приказните герои ги преобразят в принцове и принцеси, за да отидат на бала. Също като в приказката балът ще приключи преди полунощ, а хлапетата ще останат с безценните спомени от срещата си с любимите герои на Disney. Престоят в Disneyland Париж включва безплатно посещение на двата Disney парка, нощувка в легендарния Disney New York хотел и ваучери за пазаруване от магазините за подаръци.

Кампанията стартира на 30.09 и ще продължи до 30.10.2016 г. като условието за участие в нея е регистрация на безконтактни трансакции, извършени с карти Mastercard в търговски обекти в България, на специалната страница на кампанията.

Continue Reading
Advertisement