Connect with us

Събития

Писателят Стефан Стефанов и неговата черна от “край до край” комедия гостуват в SOHO на 06 април

Avatar

Публикувано

на

SoReadable e ежемесечна поредица от литературни четения в уютна атмосфера и любима част от културната платформа на SOHO.

На 06 април в рамките на поредицата си SoREADABLE SOHO ви кани на автентична черна от “край до край” комедия. Писалетят Стефан Стефанов и гост четци ще представят една нова българска сатира, поръсена с доза адбсурдизъм и чиста проба “контралит”.

Тази комедия е всеизвестна, понеже всички я живеем. Достигнали сме времето, в което измислиците са по истински от новините по телевизията и по някакъв откачен начин това е комично.

Наборът от фикционални образи на младия автор ще заселят зелената къща, защото всички те имат куп неща да разкажат, а вие ще осъзнаете, че всъщност познавате някои от тях, виждали сте ги или поне сте чували за тях.

Ще научите и за новата българска литература, която налива масло в огъня с поразяваща актуалност от Стефан и неговият мулти-културен колектив от гост четци, българските режисьори Деян Барарев и Еди Шварц. Ще чуете и кратък етюд „Нека бъде двойно, сър“ с участието на актьорът Кристиян Гочев.

Advertisement

Вход свободен и водещ към етажа под звездите.

Continue Reading
Advertisement