Connect with us

Tехнологии

Атанас Лазаров пред TEDx@Youth@ACSofia

Avatar

Публикувано

на

снимка: PR

Популярният експерт по комуникации и медии Атанас Лазаров бе специален гост на глобалния форум за конференции TEDxYouth@ACSofia, „Огнени идеи„,организиран от Американския колеж в София и 17 годишния Мазен Мазейд.
Атанас Лазаров има зад гърба си 11 годишен опит в сферата на лайфстайл и модни събития. Собственик е на Агенция за публични комуникации ПРофайл.
В своята лекция г-н Лазаров посочи 11 вдъхновяващи примери от своята успешна кариера. Залата аплодира факта, че световно известния холивудски актьор Силвестър Столоун грее с българска усмивка, изваяна лично от д-р Венета Павлова, д-р Валентин Павлов и екип.
Да направи малка България интерeсна, популярна и атрактивна туристическа дестинация в света е другата огнена идея на собственика на ПРофайл.

В словото си Лазаров сподели успеха си и новината за домакинството на страната ни на Световен конкурс за модели, в партньорство с румънския му колега Робърт Казан. През септември в Слънчев бряг ще присигнат модели делегати от над 40 страни.

TED означава Technology, Entertainment, Design (Технологии, Развлечения, Дизайн). Концепцията е от 1984 г. с план това да бъде еднократно събитие, но през 1990 г. се превръща в годишна конференция за обмен на идеи, a през годините са говорили личности от световен калибър: Бил Клинтън, основателите на Google Лари Пейдж и Сергей Брин, музикантът от U2 Боно, писателката Исабел Алиенде, „ловецът на митове“ Адам Савидж, Моника Люински, както и хиляди други.

Continue Reading
Advertisement