Connect with us

Lifestyle

Бележи победи с ТNT

Avatar

Публикувано

на

снимка: PR

Компанията за експресни доставки TNT стартира тематична футболна паневропейска маркетингова кампания, която има за цел да повиши лоялността на клиентите, както и да привлече нови клиенти. Започвайки тази седмица, кампанията „Бележете победи с TNT“, разработена от агенцията Etcetera/Red Urban, ще се проведе в 32 европейски страни (сред които и България), САЩ и Канада.

Същността на кампанията е онлайн футболен мач, който позволява на клиентите да бият дузпи чрез виртуална футболна маса. Фирмите от Европа и извън нея ще могат да се конкурират една с друга по-късно тази есен. Най-добрите голмайстори могат да спечелят награди, като билети за топ европейски футболни мачове, както и маси за мини футбол. Може да играете онлайн играта тук: http://score.tnt.com/

Някои клиенти на TNT ще имат също и възможността да спестят 20% от разходите си за пратки по внос или износ до Белгия, Франция, Германия, Унгария, Италия, Полша, Холандия, Испания, Швеция и Великобритания.

Раул Сринивасан, управляващ маркетингов директор на подразделението TNT International Europe, каза: „Все повече и повече клиенти избират да правят онлайн бизнес с TNT и ние искаме да ги улесним още повече. Онлайн ангажирането на целевата аудитория е централна цел на нашата маркетингова кампания. Играта ще покаже на клиентите, че е забавно да се работи с нас, в истинския дух на The People Network.“

Advertisement

Освен играта, кампанията включва директен маркетинг, имейл мейлинги, подаръци, персонализирани видеоклипове, листовки за куриерите, седмични онлайн актуализации за играта и активиране на публиките в социалните медии.

Най-новата маркетингова кампания на TNT e част от по-обширни усилия на компанията да предостави на клиентите, и по-специално на компаниите от малкия и средния бизнес, по-бързо и лесно онлайн бизнес общуване. TNT наскоро пусна и ново приложение за онлайн заявка за пратка (подходящо и за фирми, които все още нямат клиентски номер в TNT), което предоставя в реално време изчисление на цената за транспорт и транзитното време за пратки със стандартните експресни услуги на TNT по износ. Този онлайн инструмент дава възможност на клиентите да сравнят и да изберат подходящата за своите нужди услуга. Приложението също така интегрира и технология на Google за търсене и показване на адресите за взимане и доставка на пратките.

Continue Reading
Advertisement