Connect with us

Събития

Биреният фестивал на Стара Загора се завръща

Avatar

Публикувано

на

След седем години прекъсване, биреният фестивал на Стара Загора се завръща с по-богата програма от всякога. Традиционният фестивал за града се провежда с подкрепата на община Стара Загора и пивоварна Загорка, събирайки почитателите на бирата от всички точки на България, за да им поднесе добро настроение, качествена музика и богатия вкус с отличителни черти на марките на Загорка АД. Ударен старт на „Beerфестът“ ще дадат рокаджийте от БТР, които на 2-ри октомври ще заредят бирените ентусиасти с най-доброто фестивално настроение в парка „5-ти октомври“ (Градската градина). Ще последват и много други популярни изпълнители, както любимите групи на България, така и талантливи местни музиканти.

До 11-и октомври посетителите, освен на качествена музика, ще могат да се насладят и на специално обособените кътове на любимите бирени марки – Загорка, Ариана, Amstel и Heineken, които ще представят фабриката Загорка и нейните традиции в пивоварството. Във всеки кът ще има забавни игри и информативни активности за посетителите, които ще научат любопитни факти за любимото пиво.

Стара Загора е безспорната Столица на бирата в България. С дългогодишни традиции в пивоварството и най-голямо количество произведена бира в национален мащаб, градът има да покаже много, обогатявайки и впечатлявайки всеки бирен ентусиаст.

За да няма причина да пропуснат изживяването, за медиите от София ще бъде осигурен безплатен транспорт до Стара Загора и обратно на 09.10.2015.

„Beerфестът“ в Столицата на бирата ще бъде официално открит този петък, 02.10.2015 г., от 18:00 часа лично от г-н Йордан Николов, изпълняващ длъжността кмет на Община Стара Загора.

Advertisement

Повече подробности за програмата и любопитна информация за „Beerфестът“ бихте могли да откриете на страницата във Фейсбук:  https://www.facebook.com/thebeerfest

Beerфестът – гр. Стара Загора, 2-11 октомври, парк „5-и октомври“ (Градската градина)

Continue Reading
Advertisement