Connect with us

Събития

Броени дни до концерта на легендата на френския шансон Шарл Азнавур

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

На рекордната възраст от  93-години Шарл Азнавур  е в невероятна форма и не е спирал да концертира през последните няколко години в най-големите световни зали с нестихващи овации от страна на публиката. Неговите песни носят романтичния ореол на любовта, като отговарят изцяло на кредото „Живот в любовта“. От зала Олимпия (Франция) до Карнеги Хол (САЩ), френският Франк Синатра, както често е наричан, безапелационно печели любовта на публиката.

Добре познатите му хитове „La Mamma”, “La Bohème”, „Paris Au Mois D’aout“,“ Tombe la neige“ ще прозвучат в оригинал за първи път на българска сцена на 30 ноември в зала “Арена Армеец“ по покана на  Продуцентска компания АРТ БГ. Специално за събитието арената ще бъде преобразена във френски театрален салон с драматичен декор и червен килим, а местата ще бъдат лимитирани за 5500 човека, които да се потопят изцяло в атмосферата на френския шансон и джаз.

В София ще видим големият артист в рамките на есенното му турне, преминаващо още през Сидни (Hordem Pavilion), Париж (Accor Hotels Arena), Виена (Stadthalle), Лондон (Royal Albert Hall)

Билетите за ексклузивния концерт са в продажба в мрежата на Eventim на цени между 60 и 150 лв и ВИП билети на цена 200 лв.

Advertisement

Събитието се осъществява в партньорство с Френския културен институт.

Continue Reading
Advertisement