Connect with us

Кино

„Великите дебатьори“ с премиерно излъчване по FilmBox Stars този уикенд

Avatar

Публикувано

на

Високо оценената драма „Великите дебатьори“ с участието на Дензъл Уошингтън и Нейт Паркър ще се излъчи премиерно по канала FilmBox Stars този петък от 15:15 ч. Драма продукцията ще запознае зрителите с необикновената история на треньора по дебати Мелвин Толсън (Дензъл Уошингтън) в колежа Уайли, Тексас. Седмичната програма на FilmBox включва още редица вълнуващи заглавия, сред които комедиите „Звездата на вечерта“ от 23:30 ч. по FilmBox Basic и „Най-голямата женска надежда” от 18:30 ч. по FilmBox Extra HD.

Продукцията „Великите дебатьори“ е базирана на истинска история и проследява успехите на треньора по дебати Мелвин Толсън (Дензъл Уошингтън) в колежа Уайли в Тексас. Действието се развива по време на Голямата депресия в САЩ и акцентира върху пренебрегнатите по това време образователни модели. Професор Толсън преследва мечтата си да сформира клуб по дебати в колежа, в който преподава. Когато групата от общо четирима целеустремени младежи е вече готова, Мелвин Толсън ги отвежда до редица победи. Предстои им да се изправят срещу Харвардския университет, където ще се сблъскат с истински професионалисти. Зрителите могат да проследят развоя на събитията този петък от 15:15 ч. по FilmBox Stars. 

Програмата на FilmBox Basic пък ще предложи популярната комедия „Звездата на вечерта“ с участието на Джон Ритър и Джейд Картър. Бил (Джон Ритър) е началник на голяма енергийна компания и печели наградата  „Мъж на годината“. Но в този блясък се крие много. Редица тайни ще излязат наяве, а доверието ще бъде изгубено завинаги. Зрителите могат да станат част от тази незабравима история този петък от 23:30 ч. 

Забавлението продължава с френската комедия  „Най-голямата женска надежда” с Мишел Гарсия и Жерар Жюньо в главните роли. Ивон Ранс (Жерар Жюньо) е известен фризьор, а мечтата му е да предаде семейния бизнес на дъщеря си. Летисия обаче има друг план за себе си и мечтае да стане актриса. Зрителите могат да проследят как ще се развият събитията в петък от 18:30 ч. по FilmBox Extra HD.

Continue Reading
Advertisement