Connect with us

Lifestyle

Велико Търново посреща 19-метровия камион на Coca-Cola

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

На 12 и 13 декември Дядо Коледа ще очаква всички в коледното градче на компанията

На 12 и 13 декември коледното градче и камионът на Coca-Cola ще бъдат част от празничното настроение във величествената ни стара столица. Емблематичният камион ще бъде разположен на паркинга на магазин Kaufland, ул. „Краков“ 2Б, и ще очаква всички посетители между 15:00 и 21:00 часа. На място жителите и гостите на Велико Търново ще могат да се включат в редица активности, сред които среща с Дядо Коледа, работилница за играчки и картички, участия в игри за награди, снимки за спомен и много други.

Иконичният камион на Coca-Cola е част от магията на Коледа и празничното настроение по света от 1995 година насам. Завръщайки се у нас, той успя да пренесе коледното вълшебство в Пловдив, Стара Загора, Бургас и Варна, които са само част от националната му обиколка. Тазгодишната кампания беше открита с коледната реклама, заснета в България и излъчваща се в 80 страни по света, която цели да вдъхнови хората да споделят доброто всеки ден, с или без повод – с всяка добра дума, скромен подарък, благородна постъпка или неочакван комплимент. Така Coca-Cola подсказва, че всеки един от тези жестове на добро може да разкрие вътрешния Дядо Коледа у човек, защото Един Дядо Коледа не стига. Именно това гласи и слоганът на кампанията, а яркочервеният камион и коледното градче на бранда са вдъхновяващите посланици на тази мисия.

На 12 и 13 декември всички жители и гости на Велико Търново ще имат възможността да предадат доброто нататък, споделяйки магията на празника с близки и приятели. В една от работилниците в коледното градче на Coca-Cola ще могат дори да зарадват непознат – всеки ще може да напише писмо с мили думи и пожелания, което после от компанията ще изпратят на случаен принцип на човек, избран от следващия град в обиколката на камиона. Посетителите ще могат да си направят и красива коледна снимка за спомен във фотобудка, а после да видят своя отпечатък върху специална дигитална коледна елха, отразяваща магията на празника. Всеки може да #СподелиДоброто и като се включи в работилницата на Дядо Коледа, за да направи сам или закупи играчка или картичка за сума по свой избор. Събраните средства от всички градове ще бъдат дарени изцяло в подкрепа на каузите на Сдружение „Операция: Плюшено Мече“.

Advertisement

От компанията приканват всички посетители на събитието да споделят доброто и към планетата, като използват специалната жълта инсталация „Шишеяд“, чието предназначение е да съхранява използваните вече пластмасови бутилки по време на националната обиколка. Тя има за цел да се реализира #БезОтпадъци, като част от ангажимента на Coca-Cola  в световен мащаб да рециклира еквивалента на всяка своя продадена PET опаковка или кен до 2030 г.
В страницата на компанията всеки има възможност да се информира и за националната потребителска промоция „Сподели духа на Коледа“, а в приложението на Coca-Cola  може да отговори само на няколко въпроса, свързани с Дядо Коледа, и да се включи в томбола за три пътувания за двама до дома на белобрадия старец – Лапландия.
Коледното градче на Coca-Cola ще очаква своите посетители между 15:00 и 21:00 часа на следващите локации, част от пътешествието му:

  • Враца, 14 декември, Център, следете за информация тук
  • Благоевград
    • 18 декември, ул. „Борис Ангелушев“ 2, паркинг на Billa
    • 19 декември, следете за информация тук
  • София
Continue Reading
Advertisement