Connect with us

Lifestyle

Времето на зимни спортове е сега! Заедно с Huawei Watch GT2 Pro можете да спортувате свободно през цялата година!

Avatar

Публикувано

на

Huawei Watch GT 2 Pro 3

снимка:ПР

Зимни спортове и целогодишна активност с Huawei Watch GT 2 Pro

Зимата предлага чудесни условия за комбинация от релакс и спортове на открито, сезонни спортове, бягане през цялата година или упражнения с телесно тегло. Спектърът от начини, по които можете да се поддържате физически активни е огромен, а елегантен партньор във всичко това могат да бъдат новите Huawei Watch GT2 Pro и Watch Fit. Освен множество спортни функции, предлагат подробна информация за важни параметри на физическото и психическото ви здраве, като пулс, ниво на кислорода в кръвта, ниво на стрес, и качество на съня.

Възнамерявате ли да прекарате още една вечер под одеялото с чаша чай? Комбинацията от ранното свечеряване и студените температури не предразполагат към физическа активност или пък към напускане на комфорта на топлия Ви дом. Въпреки това ще е добре да се опитате да се мотивирате и да усетите удоволствието от това да практикувате любимия си спорт или пък да опитате нов такъв. Както казват, спортът е здраве и със сигурност ще покачи нивата на ендорфин у Вас, ще повиши тонуса Ви и ще Ви изпълни с позитивна енергия. Междувременно, Huawei Watch GT2 Pro ще се затвърди като перфектния събеседник във Вашите тренировки през цялата година!

Време е да загреем!

Advertisement

Ако сте фен на ските или на сноуборда, прекарвайте уикенди на пистите. Безопасността е на първо място, оборудвайте се с шлем и очила, предпазна жилетка за гърба Ви също е добра идея. И когато избирате поредния си стилен тоалет, не забравяйте, че трябва да можете да се движите свободно и да Ви е комфортно, когато го носите. Добавете към него и Huawei Watch GT2 Pro. Защо? Най-новият смарт часовник на Huawei Ви предоставя подробна информация като сърдечен ритъм, средна скорост, максимален наклон и информация за ски пистите. Освен това, можете да получавате гласови известия, ако някой от показателите е извън нормата. Незаменим партньор, който Ви помага да поддържате невероятен баланс при високи скорости!

Тренирайте през цялата година

Не можете да си представите една седмица, в която да не тренирате? Дори в настоящите условия, налице са много разнообразни възможности, а богатото меню със спортни активности, които следят Watch GT 2 Pro и Watch Fit може да ви вдъхнови и за нови предизвикателства. Поставете си цел. Независимо каква е тя, можете да разчитате на смарт часовниците на Huawei да ви мотивират по пътя към нея.

Всеки път, когато тренирате, Watch GT2 Pro или Watch Fit ще бъдат до Вас, за да следят прогреса Ви, ще ви помагат да разчитате показателите си и дори да планирате кога да бъде следващата Ви тренировка. Искате да подобрите бягането си, но не знаете откъде да започнете? Watch GT2 Pro идва с над 10 различни научно подкрепени професионални курсове за бягане, за да Ви насочи в правилната посока. При добра мотивация, нито лошото време, нито затворените фитнеси могат да ви спрат. Възможността да тренирате на закрито, дори само със собствено тегло, са налице и са отразени и в смарт часовниците на Huawei. Набирания, коремни преси или разтягане – изберете тези упражнения, които отговарят на нуждите Ви.

Новият Huawei Watch GT2 Pro е базиран на собствен чипсет за носими устройства на Huawei с интегрирана хетерогенна архитектура с множество ядра, които си сътрудничат, за да осигурят висока производителност при ниска консумация на енергия. Това дава възможност за постигане на емблематичния за серията Huawei GT дълготраен живот на батерията за проследяване на тренировките, измерване на пулса, мониторинг на съня и на наситеността на кръвта с кислород и много други функции.

Advertisement

Huawei Watch GT2 Pro работи безпроблемно с всеки смартфон, включително тези с iOS и Android. Има и още. Благодарение на приложението Huawei Health ще можете да достъпвате с лекота Вашите спортни и здравни показатели. Гореща новина за софтуера на смарт часовниците е, че след последната актуализация, вече не само Watch GT 2 Pro, a и Watch Fit може да следи наситеността на кръвта с кислород постоянно, да показва статистика и да алармира при притеснителни промени.

Continue Reading
Advertisement