Connect with us

Музика

„Големите БГ рок гласове“ в Античния театър в Пловдив

Avatar

Публикувано

на

BG Rock Voices ls

Любими рок песни на три поколения българи ще озвучат Античния театър в Пловдив в симфоничен съпровод на 25 юли в концерта на ФОНДАЦИЯТА и Държавната опера-Пловдив: „Големите БГ рок гласове“.

Супергрупата ФОНДАЦИЯТА със специалните си гости – Наско от Б.Т.Р., Звезди от АХАТ, Славин Славчев и Държавна опера – Пловдив с диригент Константин Добройков са готови с повече от два часа класически хитове. 120 минути легендарни бг рок бисери като „Черната овца“, „Рок в минало време“, Вкусът на времето“, „Пак ще се прегърнем“ и „Да погледна в теб“, „Уморени крила“, „Страхотен ден“, „Малкият принц“, „Две следи“, „Клетва“ и още песни, част от житейския саундтрак на българина.

Рок музиката среща класиката в този ексклузивен за Пловдив концерт, в който на 25 юли ще прозвучат гласовете на най-емблематичните български рок вокалисти в съпровод на симфоничен оркестър.

Кирил Маричков, Иван Лечев, Дони, Славчо Николов и Венко Поромански и всяка нота, белязала златните им музикални кариери създават ФОНДАЦИЯТА през 2013. От тогава супергрупата има в актива си стотици концерти – три турнета в САЩ и Канада, два европейски тура, едно азиатско турне в Тел-Авив, Кувейт, Катар, Дубай, Япония и Южна Корея, турне в Австралия и Нова Зеландия и правят първото околосветско турне на български изпълнители.

Билетите за „Големите БГ рок гласове“ вече са в продажба на цени от 36 до 66 лв. в мрежата на Eventim.bg, a още информация, можете да намерите в събитието във Facebook.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement