Connect with us

Lifestyle

Готови ли сте да споделите емоциите си с новите “еmoëtиконки”?

Avatar

Публикувано

на

снимка: PR

Moët & Chandon създаде нов, креативен език на любовта с лимитираната серия еmoëtиконки Moët Rosé Impérial за 2017. Един от най-стилните начини да изживеем всеки #moetmoment, вдъхновен от любовта – романтичната любов и любовта между семейства и приятели.

СПОДЕЛЕТЕ ЛЮБОВТА, ОБИЧАЙТЕ THE NOW

Емотиконите са се превърнали в ключов начин за комуникация, като над 6 милиарда емотикони се използват всеки ден. Всяка националност и всяко поколение разбира езика на емотиконите и това ги прави перфектното средство за комуникация на една от най-силните човешки емоции – любовта!

Вдъхновени от креативния и изразителен свят на емотиконите, еmoëtиконките на Moët & Chandon ни показват как да споделяме и обичаме THE NOW в своя уникален и разпознаваем стил. Разкрийте сърцето си като персонализирате съобщенията и бутилката си с еmoëtиконки – колекция от изображения, която включва бутилки и чаши за шампанско, устни, очи във формата на сърца, музикални ноти, усмихнати личица, думите „pop!, „kiss, „loveи още много други.  Еmoëtиконките ви дават безкрай цветни и стилни начини да изразите любовта си.

Advertisement

Еmoëtиконките са спонтанни, атрактивни и стилни, също като шампанското Moët Rosé Impérial. Те са перфектният модерен начин да отпразнуваме всеки #moetmoment с любов.

ОТ ЛЮБОВ КЪМ РОЗЕ: ЛИМИТИРАНА СЕРИЯ ЕMOËTИКОНКИ MOËT ROSÉ IMPÉRIAL

Празничната кутия от лимитираната серия еmoëtиконки Moët Rosé Impérial е пълна с жизнерадостния дух на Moët Rosé Impérial. Украсена е изцяло с ярките еmoëtиконки, а под капака ще откриете стикери, с които да персонализирате бутилката си Moët Rosé Impérial.

Бутилката от лимитираната серия еmoëtиконки Moët Rosé Impérial е в празнично розово, с еmoëtиконки, изкачащи изпод етикета. Отлепете етикета в предната част, за да откриете стикерите с еmoëtиконки, с които да персонализирате бутилката и да зарадвате любимите си хора.

Еmoëtиконките на Moët & Chandon може да намерите и онлайн. Изтеглете ги на:

Advertisement

За iOS: http://bit.ly/moetstickersios

За Android: http://bit.ly/moetstickersandroid

ВКУСИ THE NOW: MOËT ROSÉ IMPÉRIAL

Moët Rosé Impérial е спонтанно, ярко и стилно въплъщение на стила на Moët & Chandon, който се разпознава по отличителния плодов аромат, елегантната зрялост и изкусителния вкус. Отлежало в продължение на две години, Moët Rosé Impérial има сияещ розов цвят със златисти оттенъци и омайващ букет от червени плодове, флорални нотки на  роза и лек намек за пипер. Интензивният му вкус съчетава идеално сочните нотки на горски плодове, свежестта на праскова и лек ментов привкус.

#moetmoment

Advertisement
Continue Reading
Advertisement