Connect with us

Lifestyle

Дамските превръзки Efty, създадени от жени за жени, вече са на пазара в България

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

Новият български бранд представи продуктите си със 100% органичен памук и ще подкрепи уязвими групи с процент от продажбите си

През ноември в София официално бе представен новият български бранд за дамски превръзки и санитарни продукти – Efty, създадени със 100% биоразградим сертифициран органичен памук, нетоксично хранително лепило, с грижа и мисъл за всяка жена.

Създателката лично тества всеки ден в продължение на 2 години и 4 месеца различни комбинации от материали, попивателности, размери, за да избере най-доброто за направата на Efty. Така създава продукт, който използва изцяло органичен памук при допир с кожата, без пластмаса в контакт с тялото, с висок процент биоразградимост.

Грижата за жените не се ограничава само със създаването на продуктите; компанията осигурява работни места на жени в неравностойно или затруднено положение, както и използва част от приходите си, за да покрива образование, квартира, сметки и други потребности на жени в нужда. “Женските проблеми” далеч не се свеждат само до физиологичните такива, а покриват и теми като по-ниско заплащане, липса на репрезентация, изолация и домашно насилие, затова Efty се стреми да подкрепя уязвими групи и да си партнира с организации, които предлагат решения.

Advertisement

Вярваме в добрата енергия на обществото и че можем да сме част от решението като даваме добър пример”, споделя още Доби Манолова, създател на бранда.

Женското здраве и грижа вървят ръка за ръка с грижата за средата около нас, независимо дали говорим за околна или социална”, завършва Доби.

Повече за мисията, визията и продуктите на компанията може да откриете на официалния сайт на Efty – www.ourefty.com

Efty е бранд за дамски превръзки, менструални чашки и санитарни продукти, създаден през 2022 година от Доби Манолова. Продуктите на Efty са създадени с мисъл и грижа за жените и природата. Превръзките на Efty са над 70% биоразградими и със 100% органичен памук в състава. 

Advertisement
Continue Reading
Advertisement