Connect with us

Кино

Изложба „(от) ново себе си“ представя различен поглед към красотата

Avatar

Публикувано

на

Изложбата е организирана от Отделението по пластично-възстановителна и естетична хирургия на Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда

Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда и Отделение по пластично-възстановителна и естетична хирургия откриват изложбата „(от) ново себе си“. Тя разкрива една по-различна и уникална гледна точка за красотата, част от която се основава на високата експертиза и иновациите в областта на пластично-възстановителната и естетичната хирургия.

Официалното откриване на изложбата ще се състои на 13 октомври, петък, от 19 часа, в Салонната зала на Vivacom Art Hall Oborishte 5. Тя ще бъде открита за посетители през целия ден на 14 октомври, събота.

Изложбата ще представи скулптура и фотографии, които предизвикват размисъл относно красотата във всичките ѝ измерения, уникалността и извършването на реално необходими интервенции, които не променят индивидуалността.

„(От) ново себе си“ е изложба в съавторство на д-р Александрос Лафчис, началник на Отделението по пластично-възстановителна и естетична хирургия в Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда с фотографа Георги Андинов.

Advertisement

Пластичният хирург д-р Лафчис представя своята визия за хармонията между формата и функцията, като акцентира върху индивидуалния подход към всеки пациент. Фотографът Георги Андинов запечатва във въздействащи фотографии три силни, борбени и смели жени. Те застават с лицата и белезите си, и разкриват своите разтърсващи, дълбоко лични истории, в които пластично-възстановителната и естетична хирургия изиграва трансформираща роля и повлиява положително на физическото и емоционалното им състояние.

Continue Reading
Advertisement