Connect with us

Събития

И победителите в играта за билети за концерт за OKEAN ELZY са…

Avatar

Публикувано

на

снимка: PR

София е спирка от световното турне на най-популярната и най-награждаваната рок група в Украйна – ОКЕАН ЕЛЬЗИ. Петорката ще изнесе концерт за първи път пред българската публика на 23 декември 2016 г. в зала 3 на НДК.

Дни преди събитието, обявяваме имената на двамата печеливши в нашата игра: Айлин Абтулова и Десислав Манолов, които ще могат да изживеят на живо магията на музиката. Те отговориха правилно на въпроса:

Колко издадени самостоятелни албума има зад гърба си украинската рок банда OKEAN ELZY?

– Девет!

и печелят по 1 (една) покана за събитието. Поканите са предоставени с любезното съдействие на огранизаторите Коко Ейджънси.

Световното турне на украинската рок банда ОКЕАН ЕЛЬЗИ отчита рекордни продажби в редица страни по света. Концертът в Стокхолм, Швеция е продаден изцяло за рекордните три дни и предстои анонсирането на нова дата. Билетите за концерта в Медисън Скуеър Гардън в Ню Йорк също са разпродадени за кратко.

Advertisement

ОКЕАН ЕЛЬЗИ ще завършат годината със своя първи концерт в България, на 23 декември, в Зала 3 на Националния дворец на културата. Билетите за шоуто в София все още са налични и могат да се закупят от мрежата на Ивентим и Тикетлоджик.

Коледните цени за билетите започват от 39.2 лв. за правостоящи, 55,2 лв. за седящи места и 79,2 лв. за билети от категория golden circle. Коледното намаление на цените важи при закупуване на четири или повече билета, както и на групови билети от по четири или повече бройки.

Линк за продажба на билети от Ивентим: http://www.eventim.bg/bg/bileti/okean-elzy-sofia-national-palace-of-culture-hall-3-ndk-zala-435376/event.html

Линк за продажба на билети от Тикетлоджик: http://www.ticketlogic.bg/concert-okean-elzy/28685

Повече информация за ОКЕАН ЕЛЬЗИ на: http://www.okeanelzy.com/

Advertisement

Continue Reading
Advertisement