Connect with us

Музика

И победителите в играта на „I love the 90s“ са…

Avatar

Публикувано

на

снимка: PR

Юбилейно издание на „Обичам 90-те“ ще завладее отново Зимен дворец на 11 юни 2016 г. Деветдесетарският дух ще се завърне през юни в София с любими популярни хитове от La Bouche, Fun Factory, Culture Beat feat.Tania Evans в тандем с рапъра Krayzee, придобил популярност от участията си в някои от най-големите хитове на C.C. Catch и едни от най-обичаните евро рап изпълнители от българските фенове – C- Block.

Дни преди началото на „Обичам 90-те“, обявяваме имената на двамата печеливши в нашата игра: Радка Торбова и Нели Илиева, които ще могат да изживеят на живо магията на музиката. Те отговориха правилно на въпроса:

Кое поред е тазгодишното издание на „I Love The 90s“? – Пето!

и печелят по 1 (една) покана за събитието. Поканите са предоставени с любезното съдействие на огранизаторите Коко Ейджънси и Радио ENERGY .

Организаторите са подготвили много изненади за предстоящото юбилейно издание и игри от сцената, които ще са гарнирани с любими хитове като „I Wanna Be With U“, „Sweet Dreams“, „Mr. Vain“, „Time Is Tickin’ Away“ и още много други. На сцената на „Обичам 90-те“ Радио ENERGY ще отбележат и своята 10-годишнина.

Advertisement

За пет години поредицата „Обичам 90-те“ успя да срещне българските фенове на евроденс и рап музиката с множество популярни изпълнители, сред които бяха 2 Unlimited, Dr. Alban, E-Type, Jenny от Ace of Base, Ice MC, Captain Jack, NANA, C-Block, East 17, DJ Sash!, Masterboy, SNAP!, Haddaway и Corona.

Линк към онлайн продажба на билети: http://www.eventim.bg/bg/bileti/i-love-the-90s-sofia-tba-419225/event.html

Линк към сайта на Радио ENERGY: http://www.radioenergy.bg/

Линк към фен страницата на Радио ENERGY във Фейсбук: https://www.facebook.com/RadioENERGYbg/?fref=ts

Линк към страницата на „Обичам 90-те“ във Фейсбук: https://www.facebook.com/Ilovethe90sBG/

Advertisement

 

Continue Reading
Advertisement